Homelink w TM3 HL

Michał

Zadomawiam się
Własnie dostałem odpowiedz od Tesli.Wycena Homelink do TM3 2024+ obejmuje : HOMELINK RETROFIT 1508524-00-A (1288,62 zł netto) oraz MODULE,HOMELINK V OPTION 2 1114984-00-B (461,46zł netto).
Chce się umówić na montaż w/w przez serwis mobilny ale w aplikacji mam tylko możliwość wyboru serwisu stacjonarnego. Jak zamówić mobilny serwis?
Jak rozumie pierwszy element to Robocizna a drugi moduł? Bo jak googluje obie pozycje to mi wychodzi ten sam element.

Michał

Zadomawiam się
To droższe to sam moduł homelinka, to tańsze to uchwyt. W starej 3ce tak samo było.
Po montażu trzeba jakaś aktywację zrobić? Bo planowałem to założyć samodzielnie. Mam warsztat samochodowy i demontaż zderzaka nie jest dla mnie problemem

pmlody

Pionier e-mobilności
Po montażu trzeba jakaś aktywację zrobić? Bo planowałem to założyć samodzielnie. Mam warsztat samochodowy i demontaż zderzaka nie jest dla mnie problemem
Tak, w menu serwisowym ja zakładałem sam, kupiłem sam modul, a uchwyt druklem z pctg.

atr7

Zadomawiam się
dużo tego na YT np. tu
Ja mam serwis mobilny na montaż umówiony 8.4.2024 to coś będę mógł opowiedzieć po fakcie

piotrazz

Posiadacz elektryka
Jak zadałem pytanie w sprawie instalacji Homelink do TMY dostałem informację, że zamawiam Homelink w oficjalnym sklepie a potem umawiam się na wizytę mobilną. Cena Homelinka zawierała koszt instalacji.

atr7

Zadomawiam się
Własnie dostałem odpowiedz od Tesli.Wycena Homelink do TM3 2024+ obejmuje : HOMELINK RETROFIT 1508524-00-A (1288,62 zł netto) oraz MODULE,HOMELINK V OPTION 2 1114984-00-B (461,46zł netto).
Chce się umówić na montaż w/w przez serwis mobilny ale w aplikacji mam tylko możliwość wyboru serwisu stacjonarnego. Jak zamówić mobilny serwis?
Jestem właśnie po wizycie serwisu mobilnego(montaż homelink) i miła niespodzianka ,finalnie koszt homelink to 461,46zl netto czyli 567,6 z vat. Spora różnica jak na początkową wycenę ponad 2100zł brutto.Pan serwisant mówił ,że ktoś się musiał pomylić sporządzając kosztorys...Zderzak był zdejmowany.