Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Honda E-NP1
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Tomas, post: 91538, member: 2130"] Szanuje opinie tutaj przedstawione , może i jest wynalazek pełna zgoda wyprodukowany w Chinach .Wbijając w szczegóły to jest tam zakaz importu aut ,jeśli ktoś chce sprzedawać na ich rynku jest zmuszony produkować na miejscu w kooperacji z Chińczykami . Co do auta utrata wartości Ok pewnie będzie ,każda marka traci taki rynek ,natomiast jakość wykonania to mnie absolutnie nie martwi ,że produkuje jakaś Chińska .Dlaczego tych modeli nie ma w Europie ,nie chodzi mi tylko o tą Hondę ,bo my nie jesteśmy jak narazie dla nich atrakcyjnym rynkiem .Posiadają swój wewnętrzny do tego cała Azja ,Brazylia ,Australia ,zgarnęli Kacapów :) więc mają co robić .A teraz z własnego doświadczenia i nie na temat ,pracowałem dla dużej Polskiej firmy AGD lata temu proszę sobie wyobrazić że tacy potentaci jak Electrolux , Whirlpool, Samsung ,Bosch&Simens produkują wszystko w Europie? Nie produkują nikomu nie opłaca się produkować tzw.najtańszego okapu w ofercie wszyscy jak jeden kupują w Chinach nikt w Europie nie był wstanie konkurować cena .Tak jest z pralkami ,czy Amica je produkuje nie bo sprzedała swoje zakłady ,pralek i lodówek Samsungowi .Czy pozostali wszytko produkują oczywiście nie, są firmy które robią to w takich ilościach i cenach ,do których w Europie nie możemy się zbliżyć .Wszyscy ale to wszyscy najwięksi kupują w Chinach i sprzedają pod swoją marka .Pracowałem też wiele lat dla największej firmy AGD z Korei nie uważam ich za tytanów jakości ,w sumie będąc bezpośrednio przy produkcji nie jest to nie wiadomo co .Przepraszam za długość ale do Kia i Hyundai mnie nikt nie przekona ,szanuje natomiast prawo wyboru i gustu . Przepraszam za długość [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Honda E-NP1