Dziękuję za to pytanieDrugie pytanie czy da się zmienić dźwięk dzwonka telefonu?
Mam iphona i nie zlazłem możliwości zmiany. Ten dźwięk przypomina mi alerty teslowskie.Dziękuję za to pytanie
Jak ostatnio o to spytałem to ludzie byli zdziwieni, że komuś w ogóle to może przeszkadzać.
Sygnału się nie da zmienić, ktoś pisał, że ma odmienne - przypisane do kontaktów ale nie testowałem na Android. Może z iphone?
Napiszę jeszcze raz DRUKOWANYMI. Tesla odtwarza taki sygnał dzwonka jaki jest na telefonie pod warunkiem że sparowane są z Teslą multimedia telefonu po BT a nie tylko jest przypisany jako kluczyk. To dwa różne miejsca w konfiguracji.Mam iphona i nie zlazłem możliwości zmiany. Ten dźwięk przypomina mi alerty teslowskie.
Mając S3XY Commander masz opcję HUD-a. Realizowane jest to przez odbicie ekranu telefonu. Takie trochę kombinowane ale działa.Cześć, czy ktoś ma i używa huda w Juniperze. Przyzwyczaiłem się do tego i jakość mi huda brakuje najbardziej.
Drugie pytanie czy da się zmienić dźwięk dzwonka telefonu?
W komentarzach na YouTube zdradzili, że pracują nad dedykowanym urządzeniem HUDMając S3XY Commander masz opcję HUD-a. Realizowane jest to przez odbicie ekranu telefonu. Takie trochę kombinowane ale działa.
Próbkę masz na tym shortsie: EnhanceAuto