Michał z Krakowa
Zadomawiam się
Mi stuknął okrągły rok, dotacji nie widać...
Jeśli dobrze pamiętam, to przy którejś edycji dofinansowania na PV było oficjalne info, że "Kasa się skończyła, ale wszystkie wnioski, które wpłynęły dostaną dotację".Ktoś wie jak to będzie jak się skończy pula niedługo to jak to będzie?
Czy jest ryzyko, że ktoś kupi teraz, wyśle wniosek o dopłatę i za tydzień lub dwa się dowie że koniec kasy i wniosek odrzucony? Czy jeżeli wniosek już zostanie przyjęty to już pewna kasa (za rok).
Tak to prawda, ale ostatnio czytałem (Business Insider?), że teraz już nie będą dorzucać ani przesuwać środków pomiędzy pulami ponieważ wchodzi nowy program.Dzięki.
A czy to prawda, że już parę razy się kończyły środki w tym programie ale za każdym razem dorzucali po 100mln zł?
Dostaniesz w ostatni dzień, czyli 6 miesięcy po podpisaniu umowy z BOŚOdkurze troche watek. Jak wygladaja Wasze wnioski w SCM (Santander Consumer Multirent)? Auto odebrane w lutym, umowa z BOŚ bank podpisana w lipcu, odeslana do mnie w sierpniu, do dzisiaj przelew nie przyszedl. W SCM mowia "czekamy na przelew z BOS". Probowalem sprawdzic w BOS przez infolinie ale odbilem sie od razu, w jaki sposob weryfikowaliscie swoje wnioski w BOS?