Info na temat 2.4 i 3.0

nabrU

Moderator
ktoś pisał o aucie zastępczym: z jakiej podstawy dostajecie auta zastępcze przy takich akcjach? należy się?

A to czytał: https://www.volkswagen.pl/pl/serwis-i-akcesoria/aktualizacja-oprogramowania-id/software-2-4.html
Czy zachowam mobilność i możliwość jazdy samochodem zastępczym w czasie aktualizacji oprogramowania mojego egzemplarza ID.?
Tak, Twój partner Volkswagen zapewni Ci na ten czas bezpłatny pojazd zastępczy. Niektórzy partnerzy oferują usługę aktualizacji „przez noc”. Więcej informacji na ten temat można uzyskać u partnera Volkswagen.

consigliero

Pionier e-mobilności
Coś jest nie tak z procentem baterii bo zużycie pokazuje niższe ale procentowo wiecej baterii schodzi i nie mogę się doliczyć jak to się moźe bilansować. Być może powinienem zrobić zużycie i doładowanie bo wygląda to tak jakby brakowało jakiejś kalibracji. Startuję mam 32 % jadę kilka kilometrów i wzrasta do 34 % wracam mam 30% wysiadam i zamykam auto a po chwili pokazuje 28%. Będzie w serwisie 5.09 to zgłoszę tą informację a może mu przejdzie po dłuższej wycieczce

planzero

Fachowiec
i gdzie to 3.0? ni ma?

planzero

Fachowiec
o coś piszą na głównej elektrowozu, że można się na krolika zapisać na 3.0 - i może nawet auto nie zostanie unieruchomione!!

idolw

Zadomawiam się
Dziś odebrałem swoje auto z serwisu, ale wygląda, że nie zrobili updatu. Nie zresetowali historii zużycia i pokazuje się 2.3.
Cichy Zasada w Piasecznie. Jutro do nich zadzwonię.

krzyss

Pionier e-mobilności
@idolw, zanim do nich zadzwonisz, sprawdź w infotainment. Przy sofcie 2.4 pokazuje się:

View attachment 7221
Jeśli masz 0912 znaczy się masz soft 2.4
Ja pierdziu… nawet tego nie potrafia normalnie zrobic ? Czemu nie wyswietla sie 2.4 i trzeba pisac do tego instrukcje ? :)

idolw

Zadomawiam się
Ok. Dzięki. Jest 2.3 0912.

@krzyss po prostu jest to tzw. sales driven organisation. Marketing/Sprzedaż sprzedali coś co nie istnieje i trzeba w to brnąc 😂😂😂

krzyss

Pionier e-mobilności
Ok. Dzięki. Jest 2.3 0912.

@krzyss po prostu jest to tzw. sales driven organisation. Marketing/Sprzedaż sprzedali coś co nie istnieje i trzeba w to brnąc 😂😂😂
Ale to jest jeden znak w kodzie… kurna…
A trzeba bylo do tego instrukcje napisac i pewnie mieli w tej sprawie 200telefonow na infolinie…