Od niedawna jestem właścicielem pięknie śmigającej TM3 2021 LR (jeszcze z Atomem). Wszystko jest super oprócz... funkcji multimedialnych
Liczyłem się z tym, że w związku z tym np. appki będą się dłużej uruchamiały względem Ryzena. Ciężej mi jednak z faktem, że zarówno Youtube, jak i Netflix jak i gry pokładowe nie mają 100% płynności. Co kilka sekund następuje lekkie przycięcie. To samo dzieje się z widokiem z kamerek - i nie chodzi tutaj o słynny problem z kamerką wsteczną - boczne również mają co jakiś czas lekkie przycięcie. Nie jest to coś, co ograniczałoby możliwości korzystania z każdej z powyższych opcji, ale jest momentami lekko irytujące. Chciałoby się mieć pełną płynność
Czy to taki urok Atoma i pozostaje czekać na (oby) update'y? Czy może u mnie jest coś nie tak? Nie wiem co jest standardem w tym modelu
Ciekawe jest to, że problem pojawia się tak szeroko (filmy/gry/kamerki). Ciekawe też, że same nagrania z kamerek na pendrive już są płynne, czyli szwankuje jakby samo wyświetlanie.
Czy to taki urok Atoma i pozostaje czekać na (oby) update'y? Czy może u mnie jest coś nie tak? Nie wiem co jest standardem w tym modelu
Ciekawe jest to, że problem pojawia się tak szeroko (filmy/gry/kamerki). Ciekawe też, że same nagrania z kamerek na pendrive już są płynne, czyli szwankuje jakby samo wyświetlanie.