Ionyty aplikacja podpięcie karty kredytowej/płatniczej

tom4cad

Zadomawiam się
Zainstalowałem aplikację, podałem dane i w zakładce payment dodałem kartę płatniczą. Na początku mi nie weszła i pokazywało błąd.
Po kilku dniach zauważyłem, że karta jest już podpięta w aplikacji. Dane z karty zgadzają się z danymi jakie podałem w aplikacji.
I teraz klikając w przycisk "potwierdź autoryzację wstępną" nic się nie dzieje. Niby karta jest ale przy próbie ładowania na stacji nie autoryzuje mi połączenia. Właściwie to zawiesza się podczas autoryzacji. Robię coś źle, pisać do chelmuta czy jest na to znane rozwiązanie?

Attachments

• 163709_IONITY.jpg
    163709_IONITY.jpg
    43,8 KB · Liczba wyświetleń: 13

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Hmm. Ja u siebie kliknąłem, i w apce Revolut widzę, że preautoryzacja była OK.

tom4cad

Zadomawiam się
A w Revolut do aplikacji masz podpiętą kartę wirtualną?
Pytam bo nie mam Revoluta i mogę go założyć ale nie chcę jeszcze jednej fizycznej karty.

lookash_c

Pionier e-mobilności
A w Revolut do aplikacji masz podpiętą kartę wirtualną?
Pytam bo nie mam Revoluta i mogę go założyć ale nie chcę jeszcze jednej fizycznej karty.
Ja tak zrobiłem, tzn. nie mam fizycznej karty Revoluta, podpiąłem wirtualną i działa.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Ja tak zrobiłem, tzn. nie mam fizycznej karty Revoluta, podpiąłem wirtualną i działa.
Ja też, wirtualną, specjalnie do aplikacji ładowarek. Deaktywuję, jak nie jestem w trasie (po przejechaniu 28k km okazało się, że tylko około 20% moich ładowań jest na DC).