ix2

marcinslk

Zadomawiam się
Nie ma żadnych dyskusji o ix2??? No to już jest

Mój brat dostał tak dobrą ofertę na wynajem ix2, że aż go to przekonało do wypróbowania elektryka
Ale trzeba się zdecydować na dwa lata z góry

Czy ten model jest wart uwagi?
Kto jeździł, proszę streszczenie wrażeń, ewentualnie porównanie do innych ekonomicznych opcji wynajmu - niekoniecznie z BMW
Dzięki
W kwestii porównania to pewnie o fordzie explorerze i programie ambasador słyszałeś? 860 brutto miesięcznie jeżeli wkład w kwocie dotacji

Bazoski

Nowy na Forum
Zamówiłem iX2 do produkcji tydzień temu, w finansowaniu wychodzi korzystniej niż iX1. Najprawdopodobniej ze względu na wyższą wartość rezydualną, nie wiem z czego to wynika, może dlatego, że świeższy model. Ponoć mieli bardzo dużo zamówień w marcu i czas dostawy może wynieść nawet pół roku. Średnio można liczyć na rabat 14-15% od ceny katalogowej.

nabrU

Moderator
Widziałem na drodze przedwczoraj i potwierdzam. Na zdjęciach dużo ładniej wygląda niż na żywo.

Mam te same odczucia, bo widziałem już je ze 3 razy na żywo. Jak dla mnie najbrzydsze elektryczne BMW, takie przekombinowane.

hevvrajczyk

Zadomawiam się
Zamówiłem iX2 do produkcji tydzień temu, w finansowaniu wychodzi korzystniej niż iX1. Najprawdopodobniej ze względu na wyższą wartość rezydualną, nie wiem z czego to wynika, może dlatego, że świeższy model. Ponoć mieli bardzo dużo zamówień w marcu i czas dostawy może wynieść nawet pół roku. Średnio można liczyć na rabat 14-15% od ceny katalogowej.
Rabat tylko przy finansowaniu BMW czy niezależnie?

Bazoski

Nowy na Forum
leasing czy najem? jakie warunki mniej wiecej?

leasing bo najmu jako takiego nie mają, wpłata 30k netto, na 36 miesięcy, przy 15k rocznie przebiegu rata 1335 netto, dla 24 było to bliżej 1000, ubezpieczenie dodatkowo płatne

Rabat tylko przy finansowaniu BMW czy niezależnie?

nie jestem w 100% pewien ale raczej niezależnie, w zamówieniu nie mam żadnego zapisu, że warunkiem utrzymania ceny jest skorzystanie z finansowania BMW, kwestia finansowania nie jest poruszona w zamówieniu

Last edited: