Izera powraca

p0li

Pionier e-mobilności

eSUBA94

Posiadacz elektryka
jak widac przy korycie tylko swinie sie zmienily:

wypadało by najpierw zrobić audyt kto zasiada w zarządzie i rozliczyć osoby które wtopiły tamte pieniądze

Slavekk_

Posiadacz elektryka

Tytuł Izera wskrzeszona, a w treści że złożyli wniosek o dotację.
Nic nie dostali, nic się nie dokonało, koryto puste.
Wierszówka leci, internauty klikajo...

strusio8

Zadomawiam się
Ja nie rozumiem, wielkie koncerny samochodowe są w tarapatach i głowią się jak tu utrzymać rynek przy inwazji chińskich modeli, a my Polacy myślimy że nasze cacko będzie przez kogoś kupowane?

Kierowca23

Posiadacz elektryka

Myślę że najwyższa pora założyć nowy wątek na Forum, o tytule trzymającym w napięciu jak u Hitchcock'a: "W oczekiwaniu na Izerę" :ROFLMAO:

nabrU

Moderator
Ja nie rozumiem, wielkie koncerny samochodowe są w tarapatach i głowią się jak tu utrzymać rynek przy inwazji chińskich modeli, a my Polacy myślimy że nasze cacko będzie przez kogoś kupowane?

Bo to jest tak jak z 'zapier...aczami'. Brak nieuchronności kary, tutaj za przetrwonione pieniądze...

Ronin78

Posiadacz elektryka
I Izerze to ma pomóc? Jak $ wraca do pożyczających (lewą stroną) to wszystko się da, jedynie głupi naród bo spłacać będzie, a z widłami nikt nie wyjdzie pokazać jak daleko w poważaniu ma ten projekt. Podobnie zresztą z naszym kosmonautą 278 mln złotych utopione tylko po to żeby mąż posłanki zrobił sobie wycieczkę. Korzyści dla PL żadnych, ani nie mamy jako kraj praw do technologii która po tej misji może się rozpowszechnić, do wykonalnych badań też nie mamy praw, ot drogi bilecik na orbitę, z naszych podatków. Jeszcze żeby to był lot na księżyc to może jakiś prestiż by chociaż był.

Jakby politycy prowadzili firmę tak jak prowadzą państwo to bankructwo byłoby szybsze od otwarcia.

Last edited:

nabrU

Moderator
Dlaczego u niektórych zaraz wszystko schodzi na politykę? Polecam mniej radia, TV czy rolek w telefonie, a więcej czasu z rodziną czy jakimś hobby. Będzie zdrowiej ;)