a masz jakies wsparcie czy tak se po prostu fanzolisz? bo wyglada jakbys byl bardzo pewny tego a ja spotykajac sie z ludzmi ktorzy pracuja w obu dziedzinach nie odnioslem takiego wrazeniaEntuzjaści wodoru, i często jednocześnie przeciwnicy elektryków, z
a tu akurat pelna zgodaNie jestem ortodoksyjnym EV-entuzjastą, uważam, że ludzkość powinna odchodzić od paliw kopalnych i szeroko stosować źródła odnawialne. Jednak zamiast selektywnie, i często w opozycji do innych źródeł, lansować "dobrodziejstwo" konkretnych rozwiązań, należy prowadzić szerokie uświadamianie, bez przymusu, a ludzie sami sobie spokojnie zdecydują. Mam wrażenie, że ostatnio nikt bardziej nie szkodził EV, jak eu-ev-entuzjaści.
Spotkałem wielu ludzi negujących ev i "jeśli już jakaś ekologia, to wodór jest lepszy". No bo wiadomo, te biedne afrykańskie dzieci nie będą musiały wygrzebywać litu z ziemi - pomijając, że nie afrykańskie, ale południowoamerykańskie i nie wygrzebują, tylko wypłukują i nie dzieci, tylko maszyny, bo przy stężeniu litu w podłożu zabrakło by dzieci, by wyprodukować te 300 tyś. ton rocznie. Nie są to opinie ludzi z branży, ale potencjalnych klientów, a to od nich zależy tempo rozwoju tych napędów.a masz jakies wsparcie czy tak se po prostu fanzolisz? bo wyglada jakbys byl bardzo pewny tego a ja spotykajac sie z ludzmi ktorzy pracuja w obu dziedzinach nie odnioslem takiego wrazenia
no niestety - idiotow nie siejaSpotkałem wielu ludzi negujących ev i "jeśli już jakaś ekologia, to wodór jest lepszy". No bo wiadomo, te biedne afrykańskie dzieci nie będą musiały wygrzebywać litu z ziemi - pomijając, że nie afrykańskie, ale południowoamerykańskie i nie wygrzebują, tylko wypłukują i nie dzieci, tylko maszyny, bo przy stężeniu litu w podłożu zabrakło by dzieci, by wyprodukować te 300 tyś. ton rocznie. Nie są to opinie ludzi z branży, ale potencjalnych klientów, a to od nich zależy tempo rozwoju tych napędów.
No tak, ale na razie elektryki są ekonomicznie sensowne a wodorowce ciagle od lat są perspektywiczne.no niestety - idiotow nie sieja
ja mam stycznosc raczej z ludzmi ktorzy maja pojecie bo pracuja w branzy i rozrozniaja gdzie bateryjki sa lepsze a gdzie wodor - zaden nie twierdzi ze jedna technologia jest najlepsza a reszta jest be