Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Jak marki motoryzacyjne przekupują dziennikarzy - na przykładzie niemiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 16384, member: 6"] Jest to bardzo trudne, bo sprzeczne z fałszywym pojęciem tzw. "dobrego wychowania" Nienawidzę np. zupy owocowej a zdarzyło mi sie ją pochwalić i co gorzsza zjeść cały jej talerz, hamując odruch wymiotny. Tylko dlatego, ze to ugotowała matka mego kumpla. Druga sprawa to np. przymykanie oczu na jazdę po pijaku, tzw kablowanie gdy ktoś lekko nawet nawalony wsiada po naszej imprezie do samochodu itd. Ja nie czytam z calkowitą wiarą w obiektywizm na amen, artykułów z wrażeniami o użyczonym sprzęcie itp a nawet opisów wlascicieli . Bo sam nie jestem w 100% obiektywny. A tylko tak mi się wydaje i to w dobrej wierze. Nie ma c.. ja we wsi, że nawet Zacny Elektrowoz.pl nie ulegnie pewnej presji. To trzeba by być automatem. T[B]akie FSD dziennikarskie jedynie się sprawdzi[/B] ;-) Owszem im wiecej twardego tyłka a mniej Zientarskiego tym lepiej [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Jak marki motoryzacyjne przekupują dziennikarzy - na przykładzie niemiec