Jak namówić żonę na Teslę Model 3 - krok po kroku

wojtekp

Nowy na Forum
Pracuję w firmie która zajmuje się alarmami samochodowymi. Widziałem nową teslę (sprowadzona tydzień wcześniej) - w środku konstrukcja spawana jakbym właśnie sam się uczył spawać. Rdza gratis na starcie.
Nie nie wymyślam. Tesla to cały system wyciągania kasy z frajerów. Nie tylko samochody. Całe manipulacje rynkiem akcji, kity Muska itp.

newbe

Posiadacz elektryka
Pracuję w firmie która zajmuje się alarmami samochodowymi. Widziałem nową teslę (sprowadzona tydzień wcześniej) - w środku konstrukcja spawana jakbym właśnie sam się uczył spawać. Rdza gratis na starcie.
Nie nie wymyślam. Tesla to cały system wyciągania kasy z frajerów. Nie tylko samochody. Całe manipulacje rynkiem akcji, kity Muska itp.
Mamy wspaniały wątek "Skandaliczna jakość samochodu".
Bardzo chętnie cała wspólnota zobaczy zdjęcia oraz filmiki rdzy na dzień dobry i tego spawania.
PS: w Hyundai miałem gorzej pospawane ...

wojtekp

Nowy na Forum
Nie robiłem zdjęć. Nie musisz wierzyć. Wiem bo widziałem to mówie.
Jeśli w Hyundai jest gorzej to wole nie myśleć co tam jest.
Mówie, żeby ostrzec, nie mam żadnego interesu w antypromowaniu tesli ani w promowaniu żadnej marki.
Alarmy robimy do wszystkich samochodów z CAN więc każdy nowy model u nas jest choć 1-2 dni

krzyss

Pionier e-mobilności
Dlatego wlasnie tesla wypada wysmienicie w testach zderzeniowych!
A ktora tesla ?

Bronek

Pionier e-mobilności
@krzyss Daj spokój. TESLA to auto "dla małp" według interlokutora z innego wątku ;-).
On chce bardziej wyrafinowane dlatego widzi rdzę w Tesli nawet na aluminium

wojtekp

Nowy na Forum
2.jpg
1.jpg