Ale co to ma do rzeczy?Ale kona to crossover segmentu B.. na otomoto sa i takie po 180/200k![]()
Ok rozumiem - dzięki. Ja właśnie jestem w sytuacji ze mam w miarę pewne auto ale przejechałem się tesla w sierpniu i tak o niej myśle aż zamowilem w grudniu ….. Wcześniej założyłem panele itd wiec tutaj mam temat ogarnięty. Teraz jak to czytam to chyba odpuszczę sprzedaż obecnego bo jak trafie jak cooler to jakaś maskara by byłaEV, które użytkuję (kupiłem dwa prawie identyczne), dodatkowo, nie ma żadnych problemów, które posiada tesla. Jest 4x tańsze (to dla uwypuklenia faktu, że od tesli można wymagać więcej w zakresie jakości) od tesli, ale lampy led mu nie parują, nawiew działa poprawnie, nic nie stuka, grzechocze... itd. Natomiast ma 30x mniejszy przebieg, więc zobaczymy co będzie się działo za jakiś czas. W zamiarze miałem kupić TM3 - ale jak zobaczyłem, jakie ma serwis podejście do klientów i jak wiele wad (sporych i drobniejszych) mają tesle - to podziękowałem. Bo te wady da się przeżyć jeśli serwis nie daje d...y. Oczywiście Tesli nie odpuszczę, ale nie po to kupuję auto, żeby tracić czas na walkę z idiotami.
Ok rozumiem - dzięki. Ja właśnie jestem w sytuacji ze mam w miarę pewne auto ale przejechałem się tesla w sierpniu i tak o niej myśle aż zamowilem w grudniu ….. Wcześniej założyłem panele itd wiec tutaj mam temat ogarnięty. Teraz jak to czytam to chyba odpuszczę sprzedaż obecnego bo jak trafie jak cooler to jakaś maskara by była
Heh dlatego może to nie być dla mnie bo ja generalnie jak coś nie działa to mnie szlag trafiaNie można odebrać tesli jednego, jeździ fajnie i ma fajne patenty. Natomiast jeśli ktoś potrafi przymknąć oko na stojącą wodę w lapach (pytanie co na to diagnosta przy przeglądzie) grzechotanie czy niedo....anie serwisu i 100 poprawek w fabryce każdego tygodniato można śmiało brać teslę. Ja niestety nie potrafię pogodzić się z tym, że leją na klientów za bramą serwisu/salonu gdzie wydają auta. To jest polityka tej firmy, gdzie z góry idzie przykaz, a tylko nieliczne osoby starają się żeby to jakoś wyglądało - tylko czasem nic nie mogą.
PS. Dlatego olałem teslę ciepłym moczem...
Maskara - co się wtedy robi - dzwoniłeś gdzieś ? Chyba są jakieś procedury zeby auto jakoś jednak wybudzić - nie wiem…. kawą oblaćPech ciąg dalszy:
dzis rano zrobiłem update do 2021.44.30.7 i.... Nie magę się dostać do samochodu z aplikacji... Do update wyłączyłem Sentry mode, po update się połączyłem i było normalnie, ale jak samochód zasnął to już się nie obudził. Dla przypomnienia ostatnio miałem wymieniany komp FSD własnie po takich objawach, długo się nie pocieszyłem. Zdechł.