SpalinowyRebel
Zadomawiam się
Oficjalny e-mail od Santander Leasing. Mam nadzieję, że nie pomylili się i faktycznie to do mojej umowy zostały wypłacone środki bo z nimi już miałem jaja z tą dotacją 😂Reklamacja już wysłana miesiąc temu - stara sztuczka. A umowa może w ogóle do Ciebie w ogóle nie dotrze - może gdzieś zaginęła. Jak wygląda informacja o przesłaniu środków?
A jeżeli umowa zaginęła to ciekawe, z tego co pamiętam na papierku od leasingu była informacja że umowa wchodzi w życie od dnia podpisania jej przez BOŚ, skąd mam mieć pewność że podpisali oni tą umowę skoro nigdy do mnie nie dotarła?
Poprosiłem ChatGPT żeby mi wypluł treść takiej reklamacji, podałem dane mojej firmy, dane leasingu i numer umowy opisując sytuację, przekroiłem tekst wypełniłem formularz na ich stronie. Nie otrzymałem wiadomości zwrotnej od BOŚ więc nie wiem czy to miało jakiekolwiek znaczenie, ale dziwnym trafem ~tydzień po złożeniu reklamacji otrzymałem wiadomość że BOŚ zrobił wypłatę środków - może czysty przypadekczy podpowiesz jak to zrobic? wysylalem formularz ze strony oraz via email, oba odrzucone "bardzo mi przykro, ale reklamację złożył Pan nieskutecznie."
Last edited: