Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Jak tam Wasze wnioski?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Szatan, post: 24014, member: 357"] Hey dostałem właśnie maila od nfosigw o przyznaniu dotacji w programie Mój elektryka ale muszę jeszcze dostarczyć potwierdzenie cecji praw z policy na rzecz NFOŚiGW. Jak poniżej. Nigdy nie miałem kredytu więc trochę nie rozumiem tego wymagania. To oznacza, że w razie wypłaty szkody z AC/OC pieniądze trafią na konto NFOŚiGW? Przecież dotacja to niecałe 10% zakupu TM3 SR którą mam. Możecie napisać jak wystąpiliście o taką cesje u własnego ubezpieczyciela? [I]Jednocześnie, zgodnie z warunkami wypłaty dotacji opisanymi w złożonym wniosku o dofinansowanie w § 2 ust. 1, pkt. 4, proszę o dostarczenie skanu dokumentu potwierdzającego powiadomienie ubezpieczyciela o uznaniu cesji praw z polisy na rzecz NFOŚiGW. Przyjęcie do wiadomości ustanowienia cesji praw z polisy ubezpieczeniowej na rzecz NFOŚiGW ubezpieczyciel może potwierdzić poprzez: - stosowną adnotację o cesji praw z polisy ubezpieczeniowej na rzecz NFOŚiGW na polisie ubezpieczeniowej, - sporządzenie aneksu do zawartej polisy ubezpieczeniowej zawierający adnotację o cesji praw z polisy ubezpieczeniowej na rzecz NFOŚiGW na polisie ubezpieczeniowej, - pismo ubezpieczyciela potwierdzające przyjęcie do wiadomości ustanowienie cesji praw z polisy ubezpieczeniowej na rzecz NFOŚiGW. Wszystkie powyższe formy są akceptowane. Skan dowodu potwierdzającego powiadomienie ubezpieczyciela o uznaniu cesji praw z polisy na rzecz NFOŚiGW należy dostarczyć za pomocą poczty elektronicznej na adres email:[/I] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Dopłaty do samochodów elektrycznych
NFOŚiGW NaszEauto, dawniej: NFOŚiGW Mój Elektryk
Jak tam Wasze wnioski?