Tutaj nawet nie wiem jaki jest limit, nie mam żadnego i to nie mój sposób jazdy jest powodem, a brak ludzi od ich przyznawania.Tak, tylko trzeba pamiętać, że tu limit to 12 punktów i 'wiszą' 3 lataA taki telefonik przy uchu to np. 6 punktów...
Tutaj nawet nie wiem jaki jest limit, nie mam żadnego i to nie mój sposób jazdy jest powodem, a brak ludzi od ich przyznawania.Tak, tylko trzeba pamiętać, że tu limit to 12 punktów i 'wiszą' 3 lataA taki telefonik przy uchu to np. 6 punktów...
Twierdziłeś, że edukacja kierowców działa, a nie działa i to są empiryczne dowody.Co to ma wspólnego z tym wątkiem, oprócz wspominanych wcześniej niezdrowych emocji? Czy to u was jest jakieś ptsd?
Powolutku w innej formie jest już u nas wsprowadzane. Uwaga na wiadukty na autostradach i eskach. Będą pomiary prędkości i prawidłowego odstępu od poprzedzającego pojazdu. Od 8 punktów wzwyżPowtórzę się, ale system z Maroko sprawdza się doskonale. Progi zwalniające (bez ostrzeżenia) wszędzie prócz autostrad i patrole co 5 kilometrów, nieoznaczone. Działa perfekcyjnie.
I prawidłowo. Chcącemu nie dzieje się krzywdaPowolutku w innej formie jest już u nas wsprowadzane. Uwaga na wiadukty na autostradach i eskach. Będą pomiary prędkości i prawidłowego odstępu od poprzedzającego pojazdu. Od 8 punktów wzwyż![]()
W końcu dobra wiadomość! W końcu się wezmą za glonojadówPowolutku w innej formie jest już u nas wsprowadzane. Uwaga na wiadukty na autostradach i eskach. Będą pomiary prędkości i prawidłowego odstępu od poprzedzającego pojazdu. Od 8 punktów wzwyż![]()
Gorzej jak w trakcie pomiarów, glonojad wepchnie się przed ciebie. Wtedy obaj jesteście ugotowani. Podobno będą też pomiary z dronów i do tego dość częste. Z dłuższej podróży można wrócić bez prawkaW końcu się wezmą za glonojadów
Nie, o ile zachowasz się prawidłowo, czyli delikatnie zwolnisz, tak aby ten odstęp zaczął się powiększać.Gorzej jak w trakcie pomiarów, glonojad wepchnie się przed ciebie. Wtedy obaj jesteście ugotowani
Zależy od szybkości wyciągania wniosków i przyswajania wiedzy.Z dłuższej podróży można wrócić bez prawka