Auto o ktore pytasz nie istnieje.BMW, diesel, melex? Dziękuję za taką pomoc, myślałem że będę miał tu doczynienia z ludźmi nie dzieciarnią. No nic, dziękuję mimo wszystko.
i-Miev, Ion, C-zero. Z pełną świadomością zalet i ograniczeń modelu.Witam, chciałby dołączyć do klubu i chciałem się poradzić. Jakiego elektryka polecacie do 20 tys zł? Bo szukam i ceny z kosmosu jakieś. Tylko nie piszcie żeby dołożyć, bo mnie nie stać normalnie, a też chciałbym być ekologiczny. Ja za bardzo w temacie się nie znam, ale tutaj na pewno mi pomożecie. Tylko nie jakies wynalazki pół na pół, bo czytałem tutaj że w pełni elektryczne są lepsze. Tak więc prosiłbym o propozycje. Albo może ktoś akurat swoje zmienia, to prosiłbym o cynk. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich.
Jakiego elektryka polecacie do 20 tys zł?
Tak jak powyżej - znaleźć używanego 10-12 letniego elektryka w 2024 roku do 20 tys. graniczy z niemożliwością. 12 lat temu to elektryki dopiero raczkowały na rynku.A do pana co proponuje chiński rower to mam rozumieć że pan wozi swoje dzieci na takowym wynalazku. Nie każdego stać na auto za 100 czy 200 tys, a robienie sobie żartów bo ktoś ma gorzej w życiu to proponuję takim powrót do przedszkola po wcześniejszym wygoleniu wiadomych miejsc.
Pytanie skąd chcesz wziasc 12 letnie auto elektryczne skoro w Polsce dalej sprzedają się nowych śladowe ilości.To ja już nie rozumiem, czytałem tutaj że elektryki są tańsze w produkcji, a spalinowe 10-12 letnie auto da się kupić w tych kwotach. To znaczy są tańsze ale droższe? Nie rozumiem. A do pana co proponuje chiński rower to mam rozumieć że pan wozi swoje dzieci na takowym wynalazku. Nie każdego stać na auto za 100 czy 200 tys, a robienie sobie żartów bo ktoś ma gorzej w życiu to proponuję takim powrót do przedszkola po wcześniejszym wygoleniu wiadomych miejsc.
To poczekaj 10-12 latTo ja już nie rozumiem, czytałem tutaj że elektryki są tańsze w produkcji, a spalinowe 10-12 letnie auto da się kupić w tych kwotach. To znaczy są tańsze ale droższe? Nie rozumiem. A do pana co proponuje chiński rower to mam rozumieć że pan wozi swoje dzieci na takowym wynalazku. Nie każdego stać na auto za 100 czy 200 tys, a robienie sobie żartów bo ktoś ma gorzej w życiu to proponuję takim powrót do przedszkola po wcześniejszym wygoleniu wiadomych miejsc.
Elektryczny rower + przyczepka dla żony i dzieci. Nigdy golodupcy nie jeżdżą najnowszymi autami z najnowszą technologią. Jak koncerny wchodziły w bezpośredni wtrysk benzyny, to gołodupcy kupowali stare diesle z komorą wstępnego spalania i benzyny na gaźniku.Witam, chciałby dołączyć do klubu i chciałem się poradzić. Jakiego elektryka polecacie do 20 tys zł? Bo szukam i ceny z kosmosu jakieś. Tylko nie piszcie żeby dołożyć, bo mnie nie stać normalnie, a też chciałbym być ekologiczny. Ja za bardzo w temacie się nie znam, ale tutaj na pewno mi pomożecie. Tylko nie jakies wynalazki pół na pół, bo czytałem tutaj że w pełni elektryczne są lepsze. Tak więc prosiłbym o propozycje. Albo może ktoś akurat swoje zmienia, to prosiłbym o cynk. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich.