No i super że jest takie coś u nas :] A da się to pogonić przez ethernet zamiast wifi?Skoro jest zainteresowanie to pod tym linkiem znajdziecie pełną dokumentację:
www.pspower.pl/pspower/PSPProduktyPL.html
Jeżeli będą potrzebne to chętnie udzielę dodatkowych informacji.
Ethernet to konieczność doprowadzenia dodatkowego okablowania a zauważ, że wifi i tak potrzebujesz bo bazuje na nim obsługa EVSE, która zazwyczaj będzie odbywać się z smartfona.No i super że jest takie coś u nas :] A da się to pogonić przez ethernet zamiast wifi?
Można to kupić, jakieś ceny?Skoro jest zainteresowanie to pod tym linkiem znajdziecie pełną dokumentację:
www.pspower.pl/pspower/PSPProduktyPL.html
Jeżeli będą potrzebne to chętnie udzielę dodatkowych informacji.
Jest to tańsze od OpenEVSE. Zobaczyć działające można w okolicach Poznania. W sprawie aktualnej dostępności i cen proszę o kontakt na dane podane na stronie www.Można to kupić, jakieś ceny?
Super, bo jestem z Poznania.Jest to tańsze od OpenEVSE. Zobaczyć działające można w okolicach Poznania.
No ja buduję evse dla siebie koło domu, w skrzynce coś a'la przyłącze energetyczne, a skoro ciągnę tam zasilanie to wrzucenie tam dodatkowo ethernetu to nie problem. Chciałbym mieć podgląd/sterowanie przez internet żeby ewentualnie załączać sprzęt komuś tam awaryjnie lub generalnie wiedzieć co się dzieje. Wifi akurat dla mnie jest zbędne, no ale nie mówię że to źle że jestEthernet to konieczność doprowadzenia dodatkowego okablowania a zauważ, że wifi i tak potrzebujesz bo bazuje na nim obsługa EVSE, która zazwyczaj będzie odbywać się z smartfona.
Rozumiem. A obsługiwać będziesz chciał raczej z telefonu ? bo najwygodniej., wiec WiFi też będziesz miał?No ja buduję evse dla siebie koło domu, w skrzynce coś a'la przyłącze energetyczne, a skoro ciągnę tam zasilanie to wrzucenie tam dodatkowo ethernetu to nie problem. Chciałbym mieć podgląd/sterowanie przez internet żeby ewentualnie załączać sprzęt komuś tam awaryjnie lub generalnie wiedzieć co się dzieje. Wifi akurat dla mnie jest zbędne, no ale nie mówię że to źle że jest![]()
Kupię to zobaczę co z tym można zrobić. Ale obsługiwać z telefonu to w zasadzie planu nie miałem. Żonową kijankę ładujemy w garażu Zencarem, wtykamy wtyczkę i potem ją wyciągamy, tam jakaś wyrafinowana obsługa nie jest wymaganaRozumiem. A obsługiwać będziesz chciał raczej z telefonu ? bo najwygodniej., wiec WiFi też będziesz miał?.