A to nie jest jakiś Polsat, a Polsat to w sumie nie gada tego samego co TVP? Nie mam TV ale tak mi się wydaje po pobytach gdzie są tv...TV6 to nie telewizja publiczna pisu
no to kontynuujac watek poboczny - za takie zuzycie tu gdzie mieszkam zaplacilbym 777€ - czyli jakies 3500zlTak, + wszystko w domu na prąd, pompa ciepła, dom coś z 200m2, nie wiem dokładnie, nigdy nie mierzyłem![]()
I tak dokładnie jestA to nie jest jakiś Polsat, a Polsat to w sumie nie gada tego samego co TVP? Nie mam TV ale tak mi się wydaje po pobytach gdzie są tv...
Solorz za dużo może stracić, więc woli nie fikać 🤬Oni chyba niezłą kasę trzepią na rządowych reklamach itp. no i jak TVN by wyleciał to też wygrają...
Dla mnie Polsat to takie przefarbowane TVP dla tych, co chcą udawać, że czerpią informacje z różnych źródeł.
Zapomniałeś o jedynej słusznej Polskiej rozgłośni toruńskiejPodatek od smrodzenia który trafia do wspólnego wora i idzie później na:
- TVP - smog powoduje spadek inteligencji, więc idealnie, bo powiększa target
- 500+ - jak się zabija ludzi smogiem, to trzeba dać na rodzenie nowych, choć coś nie chcą się rodzić ale kto by tam liczył...
- cieplej się przecież robi, to mniej trzeba będzie grzać - win, win, win - każdy wygrywa. Ale uwaga to nie globalne ocieplenie, tylko po prostu robi się cieplej, nie wiadomo dlaczego...
- ... aj nie chce mi się pisać nawet, bo naprawdę ręce opadają jak to nisko upada
Zapłaciłbyś 777€, czyli jakieś 777€. Nie ma sensu przeliczać jeśli zarabiasz w €. No chyba, że pracujesz w PL a wydajesz w DE, wtedy możnano to kontynuujac watek poboczny - za takie zuzycie tu gdzie mieszkam
Jak dla mnie to żadna surowość - pyk i ni ma pacjenta. Pacjent ma przechlapane, fakt - ale może i tak większość życia już przebalował i właściwie niewiele już straci..? A rodzina zostanie na swoim.. więc konfiskata zabolałaby bardziej, i byłaby lepszym straszakiem.(...) Ostatecznie jeśli rozstrzelanie to zbyt surowa kara, to pozbawiałbym te osoby całych majątków jedno pokolenie w tył i jedno do przodu ...