Czesc
Czy to EX30/EX40 czy inna marka?
BR/C
Dokladnie tak ten link mi sie wyswietlil. I od razu do zdjec bez czytania artykułu a pozniej famrazony o EX30 sadzęWygląda na XC60. Widziałem na FB puścili fejura że to EV.
do lasu to tam jest jeszcze ulica ... po asfalcie miało pójść czy jak? Oczywiście ludzi spotkała straszna tragediaDokladnie tak ten link mi sie wyswietlil. I od razu do zdjec bez czytania artykułu a pozniej famrazony o EX30 sadzęFejk jak sie patrzy. Przy elektryku lasu by nie uratowali
![]()
Tragedia bo jak widać cały dom zniszczony. Na fcb jest potwierdzenie ze mieszkańcy sie ewakuowali i auto nie bylo elektryczne.do lasu to tam jest jeszcze ulica ... po asfalcie miało pójść czy jak? Oczywiście ludzi spotkała straszna tragedia![]()
Tragedia bo jak widać cały dom zniszczony. Na fcb jest potwierdzenie ze mieszkańcy sie ewakuowali i auto nie bylo elektryczne.
Jednoczesnie w kilku innych wątkach na FCB komentarze opisywały ze to elektryk i wszyscy spragnieni sensacji ew kolejnego argumentu przeciwko elektromobilnosci podjeli to i poszło w świat. Zmienilem komentarz w pierwszym poście. To nie elektryk i tyle.