Jazdy testowe 3 HL w PL

solik

Pionier e-mobilności
Dziś dostałem telefon od Tesla Poland z informacją, że w Katowicach testówki 3 HL mają się pojawić w drugiej połowie listopada

Co więcej, mają być także prawdopodobnie jazdy testowe również organizowane w Krakowie - gdzie, tego nie wiem ale taka ciekawostka

danielm

Pionier e-mobilności
w przeszłości organizowali losowe eventy w różnych miastach. po prostu pracownicy tesli jeżdzili po kraju oferując jazdy próbne także wszystko jest możliwe

krisss

Zadomawiam się
nauka korzystania z kierunkowskazów, to chyba jedyna rzecz, która mnie lekko przeraża w tym modelu, zobaczymy
jakbyś się wybierał na jazdę próbną to zamęczaj o serwis w Katowicach

solik

Pionier e-mobilności
nauka korzystania z kierunkowskazów, to chyba jedyna rzecz, która mnie lekko przeraża w tym modelu, zobaczymy

Plaidem S jeździłem jak się otwarli w Libero i w sumie tylko na rondzie mi się nie chciało ich włączać.. a tam jeszcze był ten wolant

danielm

Pionier e-mobilności
spokojnie, i tak większość ludzi niepoprawnie używa kierunkowskazów w dowolnym aucie

eugtor

Posiadacz elektryka
Też dostałem info odnośnie jazdy testowej - za 2 tyg ruszają zapisy na jazdy w Wawie. Bazowa trójka jest już dostępna do obejrzenia w Tesla Center Warsaw Ząbki

solik

Pionier e-mobilności
W Krakowie przy SC galeria Bonarka sa 2x HL do jazdy, oba long range

Sa tylko dzis i chyba jutro, wczoraj tez byli

IMG_9333.jpeg