Dzień dobry,
postanowiłem utworzyć taki wątek, bo obecnie szukam nowego samochodu i męczę się z dilerami, którzy nie chcą lub nie mogą użyczyć samochodu na np. dzień lub weekend w celu lepszego przetestowania auta. Była by to swojego rodzaju baza dilerów, którzy z użyczeniem nie mają problemów. Po co pożyczać samochód - np. by przetestować światła nocą, sprawdzić faktyczną pakowność bagażnika na swoim zestawie walizek, przejechać się po autostradzie z asystentami, sprawdzić spalanie ect.
Proszę wpisywać miasto, jaki samochód testowaliście i ewentualnie na ile. Zacznę od siebie.
Volvo EC40 i XC60 T8 plugin - każdy jeden dzień - limit 150km
Nobile Cars – dealer i serwis Volvo Płowiecka
Płowiecka 62
04-501 Warszawa
Bez żadnego problemu.
Lexus NX plugin - jeden dzień - limit 100km
Lexus Warszawa Radość
ul. Patriotów 271A
04-767 Warszawa
Wykupiłem opcjonalne ubezpieczenie 100zł/dzień
Volkswagen ID.5 i ID.7 - każdy na jeden dzień - limit 150km
Volkswagen Cichy-Zasada Warszawa
ul. Grochowska 163
04-111 Warszawa
Bez żadnego problemu - tylko przy ID.7 dostałem prawie z pustą baterią - ale przetestowałem dzięki temu ładowanie więc w sumie plus.
Na tapecie mam Kia EV6 (2 dilerów odmówiło), Hyundaia Ionic5 (jeden diler odmówił) oraz Nową Tesle Y (diler odmówił ze względu na małą ilość samochodów).
postanowiłem utworzyć taki wątek, bo obecnie szukam nowego samochodu i męczę się z dilerami, którzy nie chcą lub nie mogą użyczyć samochodu na np. dzień lub weekend w celu lepszego przetestowania auta. Była by to swojego rodzaju baza dilerów, którzy z użyczeniem nie mają problemów. Po co pożyczać samochód - np. by przetestować światła nocą, sprawdzić faktyczną pakowność bagażnika na swoim zestawie walizek, przejechać się po autostradzie z asystentami, sprawdzić spalanie ect.
Proszę wpisywać miasto, jaki samochód testowaliście i ewentualnie na ile. Zacznę od siebie.
Volvo EC40 i XC60 T8 plugin - każdy jeden dzień - limit 150km
Nobile Cars – dealer i serwis Volvo Płowiecka
Płowiecka 62
04-501 Warszawa
Bez żadnego problemu.
Lexus NX plugin - jeden dzień - limit 100km
Lexus Warszawa Radość
ul. Patriotów 271A
04-767 Warszawa
Wykupiłem opcjonalne ubezpieczenie 100zł/dzień
Volkswagen ID.5 i ID.7 - każdy na jeden dzień - limit 150km
Volkswagen Cichy-Zasada Warszawa
ul. Grochowska 163
04-111 Warszawa
Bez żadnego problemu - tylko przy ID.7 dostałem prawie z pustą baterią - ale przetestowałem dzięki temu ładowanie więc w sumie plus.
Na tapecie mam Kia EV6 (2 dilerów odmówiło), Hyundaia Ionic5 (jeden diler odmówił) oraz Nową Tesle Y (diler odmówił ze względu na małą ilość samochodów).