Jeez, BMW też....

nabrU

Moderator
BMW idzie nadzwyczaj nieźle na rynku EV, a tu taki gips:

Czyżby chodziło o jakieś subsydia, a potem się powie: 'no niestety nie udało się'?

kaktus

Posiadacz elektryka

Czyżby chodziło o jakieś subsydia, a potem się powie: 'no niestety nie udało się'?
Od lat eksperymentują z wodorem więc mnie to nie szokuje że dalej próbują. Ktoś musi próbować :) niech się bawią jak ich stać.

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Dokładnie tak. To, że nam się ta technologia nie podoba nie znaczy, że nie warto nad nią pracować.
Może... znajdą jakąś niszę dla niej? Kto tam to wie? Może wykorzysta się do innego paliwa? A może coś sensownego opracują?
Coś z zyskami robić trzeba i to jedna z lepszych metod na ich zagospodarowywanie.

daniel

Señor Meme Officer

Ja nie wiem, ale wiem kto wie.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Ja nie wiem, ale wiem kto wie.
dzizas, to niezbyt dobrze wróży dla BMW, jakaś skośnooka baba dyryguje takim potentatem zza pleców męża. to się skończy rozwodem, tylko nie wiem czy tej baby czy tych koncernów.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Co każdy widzi to ja nie wiem.
Po Twoich dwóch wypowiedziach wiem za to bardzo dużo o Tobie.
Paradoks taki.

PS. A BMW i Toyota współpracują od lat.
paradoks polega na tym, że co ty możesz wiedzieć o człowieku po dwóch wypowiedziach? po prostu rozumiesz tyle ile wiesz i kółko się zamyka. oddychaj głęboko bo twoja pseudo poprawność mówi więcej niż myślisz.