Jest dostępna jedna TM3 LR pod dopłaty 50% VAT "mój elektryk" dla JDG

Michal

Moderator
Jeszcze nigdy tak nie było, każde auto dostaje unikalny identyfikator.

Pleśniak

Posiadacz elektryka
Coraz większe te obniżki - TM3 Performance z 285k na 268k zł. Najtańsze konfiguracje z białym wnętrzem albo niebieskim kolorem też przecenili poniżej 220k zł (dopłaty dla zwykłego Kowalskiego bez JDG i dużej rodzinki). Ładnie, ładnie.

Halisep

Posiadacz elektryka
Jeszcze nie ale się dowie jak będzie VIN. "Tak mówią pieniążki PA PA" Chodź w sumie jest Patent na przeniesienie zamówienia na kogoś innego. EV wchodzi w dopłaty cena 248
Cena zostanie zaktualizowana do tej z aktualnego cennika przy przeniesieniu zamówienia. A przynajmniej tak mi powiedziano, gdy ze względów podatkowych chciałem przenieść zamówienie na drugą działaność. Można spróbować bardziej kreatywnego podejścia i zabawę w wynajem.

Mike_74

Zadomawiam się
Nie ma mowy o przenoszeniu zamówienia załatwiasz leasing i jesteś upoważniony do odbioru, zamawiałem jako osoba prywatna na firmę z zastrzeżeniem że z uwagi na sytuację na rynku będe brał leasing na inną firmę.

STMS

Pionier e-mobilności
Coraz większe te obniżki - TM3 Performance z 285k na 268k zł. Najtańsze konfiguracje z białym wnętrzem albo niebieskim kolorem też przecenili poniżej 220k zł (dopłaty dla zwykłego Kowalskiego bez JDG i dużej rodzinki). Ładnie, ładnie.
Jest sporo 3 (ze 100 szt … ? ) dostępnych wiec chcą zachęcić do decyzji
Y jest mało to małe zniżki

Mike_74

Zadomawiam się
Tesla ma takie zaje.....iste ciśnienie na pozbywanie sie samochodów że już nawet dzwonią piszą maile ponaglające dlaczego nie dostali jeszcze zamówienia na leasing a przecież była sobota i niedziela. Sami nie pracują w weekendy a nas poganiają.

Michal

Moderator
Oni zawsze mają ciśnienie na wypchnięcie wszystkiego do końca kwartału.

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
A weryfikował ktoś czy to są auta z produkcja 2023? Bo z tego co się orientuje dopiero pierwszy transport modeli 3 ten co płynie to będą roczniki 2023. Wcześniej styczeń i luty (modele 3) to była produkcja 2022. Nawet ja dokumenty dostałem (oświadczenia Tesli, nie homologacja) z błędnym rokiem tj. 2022 bo akurat tak mieli w szablonie.
Mam już potwierdzenie, ze spora cześć osób ma produkcje 2022 rok. Są to pojazdy które Tesla trzymała w portach a później transport do salonow. A dokładniej jest to 70k pojazdów sprzedane a nie dostarczone pod koniec 2022 roku.

Co prawda macie racje data produkcji a rejestracji to zgoła odmienna sprawa niemniej w Polsce jednak zwracają na to uwagę przy sprzedaży.