Saw and drove the 5 today.........wow, deserves to be a huge success, absolutely no negatives from me, the build, the detailing, the tech, the quality, this car is an absolute game changer and shows a European car manufacturer can absolutely do electric, with style, quality and priced well.
Renault have nailed electric.
Może i samochód fajny ale jest za drogi, żeby były podgrzewane siedzenia, normalne audio i normalny kolor w wersji z baterią 50 konfigurator pokazuje cenę 155 tys...to nawet jakby dawali 15 tys rabatu to wychodzi 140 tys, mało tego to to dalej jest w sumie biedna wersja, musiałbym upaść na głowę żeby kupić to za tyle kasy, pomimo tego że mam słabość do renault i na podwórku mam talisman , Espace i laguna coupe GTSą pierwsze wpisy na SpeakEV od mających okazję się przejechać R5 'zwykłych' ludzi:
Sam nie mogę się doczekać, aby się przejechać![]()
Może i samochód fajny ale jest za drogi, żeby były podgrzewane siedzenia, normalne audio i normalny kolor w wersji z baterią 50 konfigurator pokazuje cenę 155 tys...to nawet jakby dawali 15 tys rabatu to wychodzi 140 tys, mało tego to to dalej jest w sumie biedna wersja, musiałbym upaść na głowę żeby kupić to za tyle kasy, pomimo tego że mam słabość do renault i na podwórku mam talisman , Espace i laguna coupe GT
We Francji się sprzedaje bo ludzie tam sercem na to auto patrzą nie rozumem ktoś kiedyś jeździł renault 5 i teraz sobie robi druga młodość, w PL to nie przejdzie