Jest ktoś z Gdańska?Darmowe ładowarki 😁

Pepek

Posiadacz elektryka
No obecnie już kojarzę tylko te (aczkolwiek powiększając ostatnio PV na starych zasadach to już praktycznie z nich nie korzystam, chyba, że jadę w te okolice z gośćmi na wycieczkę po tych okolicach).

boa

Pionier e-mobilności
Czy ktoś kojarzy może, gdzie przy parkingach plażowych są ładowarki? Patrzę na PlugShare i jakoś słabo, a jakieś 2 lata temu pamiętam że ładowałem się tak… nie pamiętam tylko która plaża to była w Trojmiescie 🤦‍♂️ na pewno sporo ładowarek jest przy Sheratonie / molo w Sopocie, ale co jeszcze polecacie jako wygodne? Nie musi być darmowe

Michal

Moderator
Czy ktoś kojarzy może, gdzie przy parkingach plażowych są ładowarki? Patrzę na PlugShare i jakoś słabo, a jakieś 2 lata temu pamiętam że ładowałem się tak… nie pamiętam tylko która plaża to była w Trojmiescie 🤦‍♂️ na pewno sporo ładowarek jest przy Sheratonie / molo w Sopocie, ale co jeszcze polecacie jako wygodne? Nie musi być darmowe
Sprawdź na mojej apce. Rozumiem, że interesuje Cie wolne ładowanie AC, a nie DC. Jeśli jakieś szybsze, to zmień filtry na mapie i też znajdziesz.

Marcellchen

Zadomawiam się
Panowie, czy te stacje w Porcie Gdańskim są ogólnodostępne tzn dojazd tam i czy jest jakiś ograniczony czas korzystania? Będąc na weekend chciałbym skorzystać.

Kanapa

Zadomawiam się
Panowie, czy te stacje w Porcie Gdańskim są ogólnodostępne tzn dojazd tam i czy jest jakiś ograniczony czas korzystania? Będąc na weekend chciałbym skorzystać.
Brak tam jakichkolwiek ograniczeń poza koniecznością sprawdzenia w apce czy nie są akurat zajęte. W ta sobotę około południa troche ciasno było.
Może 1 punkt był wolny🤣 Brak ograniczeń czasowych aktualnie.
Jak ktoś będzie za dnia to koniecznie zaliczamy miejscową kultową cukiernię - https://www.baccate.pl/
Z obu punktów ładowania do 15 minut spacerkiem.

Last edited:

Marcellchen

Zadomawiam się
Brak tam jakichkolwiek ograniczeń poza koniecznością sprawdzenia w apce czy nie są akurat zajęte. W ta sobotę około południa troche ciasno było.
Może 1 punkt był wolny🤣 Brak ograniczeń czasowych aktualnie.
Jak ktoś będzie za dnia to koniecznie zaliczamy miejscową kultową cukiernię - https://www.baccate.pl/
Z obu punktów ładowania do 15 minut spacerkiem.
Dziękuję. Czy po obu stronach tak samo wygląda sytuacja? Widziałem na aplikacji, że dość jest kilka miejsc z ładowarkami w tym rejonie.

Kanapa

Zadomawiam się
Dziękuję. Czy po obu stronach tak samo wygląda sytuacja? Widziałem na aplikacji, że dość jest kilka miejsc z ładowarkami w tym rejonie.
Pod kapitanatem są 2 miejsca, pod zarządem portu chyba 4. Na Westerplatte są dwa słupki w dwóch lokalizacjach przy Terminalu i chyba w sumie są 4 miejsca.
Sprawdz sobie w aplikacji Equay - bez niej nie odpalisz ładowania. Apka i opcja skanowania są wymagane.