JuicePass - wątek

STMS

Pionier e-mobilności
promocja do 1 sierpnia, potem 129E, czyli jak w KIA Charge na DC w abo 29,95 PLN.
Zobaczę może się do sierpnia skuszę jak jeszcze będzie działać.
KIA nie jest dostępny dla wszystkich więc średnio można porównywać

krzyss

Pionier e-mobilności
promocja do 1 sierpnia, potem 129E, czyli jak w KIA Charge na DC w abo 29,95 PLN.
Zobaczę może się do sierpnia skuszę jak jeszcze będzie działać.
Nadal to bedzie ponizej 1,9PLN za kWh
Obejmuje w Polsce GreenWay i Ionity… atrakcyjnie.

Arrczi

Fachowiec
Nadal to bedzie ponizej 1,9PLN za kWh
Obejmuje w Polsce GreenWay i Ionity… atrakcyjnie.
Tylko, że w PL tego nie potrzebuję. To powinno działać dla Wszystkich bez kombinowania przez Rumunię, Egipt czy Kajmany. Zakładam konto i nabijam wybrany pakiet bez automatycznego nabijania co miesiąc.

aadamuss

Posiadacz elektryka
Muszą kombinować bo inaczej by nie zarabiali. Jasne, proste i równe zasady dla wszystkich dzisiaj nie przejdą bo za łatwo byłoby to porównać.

Arrczi

Fachowiec
Muszą kombinować bo inaczej by nie zarabiali. Jasne, proste i równe zasady dla wszystkich dzisiaj nie przejdą bo za łatwo byłoby to porównać.
Nie muszą kombinować tylko zawierać korzystne umowy na energię, a potem promować w takich pakietach dla Wszystkich w Europie.
Dzisiaj od 11 PSE alarmują o nadprodukcji energii i wyłączają fotowoltaikę oraz wiatraki. Nikt nie zarobi, a mogli się Europejczycy dzisiaj tanio i zielono ładować. Ja też spokojnie 40 kWh mogłem wciągnąć.

krzyss

Pionier e-mobilności
Tylko, że w PL tego nie potrzebuję. To powinno działać dla Wszystkich bez kombinowania przez Rumunię, Egipt czy Kajmany. Zakładam konto i nabijam wybrany pakiet bez automatycznego nabijania co miesiąc.
Ale dlaczego ?
Ja potrzebuje w Polsce. To sa pakiety promocyjne, nie musi byc latwo tego uzywac. Latwo masz drogo.

Arrczi

Fachowiec
Ale dlaczego ?
Ja potrzebuje w Polsce. To sa pakiety promocyjne, nie musi byc latwo tego uzywac. Latwo masz drogo.
Ale dlaczego ma być skomplikowane?. Czy sprzedawca usługi nie chce zarabiać w całej EU?. Jak dobrze zakontraktuje energię i roaming to w czym problem?.
Potrzebuję tego jednorazowo na wyjazd i mam się stresować i kombinować?.

krzyss

Pionier e-mobilności
Ale dlaczego ma być skomplikowane?. Czy sprzedawca usługi nie chce zarabiać w całej EU?. Jak dobrze zakontraktuje energię i roaming to w czym problem?.
Potrzebuję tego jednorazowo na wyjazd i mam się stresować i kombinować?.
Bo to nie chodzi o to zebys ty mial tanio tylko zeby oni zarabiali na tobie.
Jak sie pojawi unifikacja stacji i wszystko bedzie dzialalo jedna karta to wprowadza podatek od pradu na stacjach i tyle.

krzyss

Pionier e-mobilności