Gratulacje !!czekam na odbiór Y LR RWD to się wypowiem jak odbiore
prawie miesiac temu, Y zamówiony 16tego majaGratulacje !!
Sprzedales 3 ?
A pochwalisz sie ile sie udalo uzyskac $$$ ?prawie miesiac temu, Y zamówiony 16tego maja
poszła za 80KA pochwalisz sie ile sie udalo uzyskac $$$ ?
Pytam pod wzgledem swojego auta, tez ciagle mnie kusi Y…
@krzyss Prędzej dokupię tego Y (ale jak będzie miał 100kWh) niż za tyle oddam Teslę M3. Zrobił się z tego passat B5 - tani w utrzymaniu, łatwy w naprawach, dostępne części.poszła za 80K
wiem, ale pierwsza tesla to kaprys na który mnie nie stać więc 6 lat póżniej przyszedł czas na kolejny kaprys na który mnie nie stać, ale zamieniam 3 SR+ na Y LR RWD więc zakładam zasięg o 50% większy niż miałem mimo że pracuje z domu i tras nie robie zbyt często a mam zwyczaj brać kawe do samochodu więc auto ma większy zasięg niż mój pęcherz@krzyss Prędzej dokupię tego Y (ale jak będzie miał 100kWh) niż za tyle oddam Teslę M3. Zrobił się z tego passat B5 - tani w utrzymaniu, łatwy w naprawach, dostępne części.
Miałem przyjemność pojeździć Y Juniper z boostem i oprócz tego że w zakrętach trzyma się fatalnie w porównaniu do M3LR, to poza tym same zalety: nie słyszę hałasu od kół (wreszcie auto typu SUV gdzie dobrze to zrobili) materiały też ok, reszta jak to w Tesli. Tylko ta bateria - nie wezmę EV z mniejszym zasięgiem niż teraz mam.
Ja mam w takim razie zajebisty pęcherzwiem, ale pierwsza tesla to kaprys na który mnie nie stać więc 6 lat póżniej przyszedł czas na kolejny kaprys na który mnie nie stać, ale zamieniam 3 SR+ na Y LR RWD więc zakładam zasięg o 50% większy niż miałem mimo że pracuje z domu i tras nie robie zbyt często a mam zwyczaj brać kawe do samochodu więc auto ma większy zasięg niż mój pęcherz
Miałem przyjemność pojeździć Y Juniper z boostem i oprócz tego że w zakrętach trzyma się fatalnie w porównaniu do M3LR, to poza tym same zalety: nie słyszę hałasu od kół (wreszcie auto typu SUV gdzie dobrze to zrobili) materiały też ok, reszta jak to w Tesli. Tylko ta bateria - nie wezmę EV z mniejszym zasięgiem niż teraz mam.
Pewnie się przejadę, tyle że to nie moja bajka, Y jest już za duży dla mnie (ale doceniam rzeczy które mi pasują, czyli eliminacja hałasu).przejedz sie kiedys kia ev9 jesli jeszcze nie jechales