lookash_c
Pionier e-mobilności
Raczej dla rodzin, które nie lubią swojej rodziny ;-PBo Y jest dla rodzin z dziećmi ale z założeniem że kierowca nie musi się na światłach zastanawiać co w jego życiu poszło nie tak że jeździ minivanem
Raczej dla rodzin, które nie lubią swojej rodziny ;-PBo Y jest dla rodzin z dziećmi ale z założeniem że kierowca nie musi się na światłach zastanawiać co w jego życiu poszło nie tak że jeździ minivanem
Glofisha M700 od znajomego kiedyś kupiłem (gdzie tam o androidzie ktoś słyszał). ciągle gdzieś leży w szafie, nawet oryginalny uchwyt samochodowy mamSamsung Omnia to był szał, ale systemowo to leżał i kwiczał…
Ja w 2008 miałem SPV M700 czyli zbrandowane jakieś HTC TRIN100 z Orange UK. Dream był u nas sprzedawany jako Google G1 i to był chyba pierwszy android. Dodam od siebie, że miałem jeszcze później HTC Touch Pro i udało mi się na tym nawet zmusić androida na romie z HTC Dream do współpracy![]()
1/12 wartości polisy AC ( czyli 1 mc polisy AC ) tj 330 złDostałeś jakieś zadośćuczynienie za ten dyskomfort?
Wypisz wymaluj jak z żoną!Wiesz mowie jak jest - nie wmawiam sobie. Jak wchodze do garażu i widzę Y to mi się morda cieszy. Jak pierwszy raz na nią patrzyłem takiego efektu nie było. Może mi to przejdzie, ale mowie Jak to wygląda po pół roku. Ogólnie jezeli auto ma dawać emocje to w moim przypadku to robi![]()
Moment ! Wyjaśnijmy co i gdzie jest powodem tych emocji.Wypisz wymaluj jak z żoną!
:-D
Widac ze bateria spokojnie 120kWh 😂
Ja tam widzę 150 kWhWidac ze bateria spokojnie 120kWh 😂
174 kWh to w TM3. W TMY to pewnie ze 200 kWh by musiało być.Czekaj czekaj, przecież to musi być 174kWh, bo inaczej @cooler będzie smęcił cały czas![]()