A widziałeś recenzje nowego elektrycznego Dodge'a Chargera?A widzieliście dziennikarza lub osobę żyjącą z recenzji nowych produktów żeby nie chwaliła tej nowej wersji i nagle nie znajdywała na siłę wad tej jeszcze do niedawna idealnej rzeczy?
A widziałeś recenzje nowego elektrycznego Dodge'a Chargera?A widzieliście dziennikarza lub osobę żyjącą z recenzji nowych produktów żeby nie chwaliła tej nowej wersji i nagle nie znajdywała na siłę wad tej jeszcze do niedawna idealnej rzeczy?
To w sumie była jedna z rzeczy jakimi byłem zaskoczony po zakupie. Po wszystkich reklamach, że Tesla ma filtr HEPA nie spodziewałem się, że Model 3 go nie ma. A je.....dzie w nim niemożebnie. Oddałbym półOdniosę się jeszcze do jednej kluczowej różnicy między 3 a Y bo w filmiku spłycili ten wybór do wymiarów wewnętrznych, a moim zdaniem jak ktoś tego raz zaznał to nie będzie myślał nad 3. System filtracji HEPA/Węglowy jest to dla mnie gamechanger. Pomijam to jak ktoś ma problemy zdrowotne i jest wrażliwy na jakość powietrza ale, lejesz śmierdziucha płyn do szyb, nie czuć, wylewają asfalt, nie czuć, jedziesz za śmieciarką, nie czuć, jedziesz za starym kopciuchem i dymi z niego na czarno czy siwo, nie czuć, wjeżdżasz o 20 na podmiejskie osiedle, atmosfera gęsta niczym w pekinie 15 lat temu, nie czuć, jedziesz koło oczyszczalni ścieków, nie czuć. Czuć tylko jak ktoś cichacza puści w kabinie, na to już nic nie poradzisz XD.
Aż tak źle w Tm3HL nie ma. Dopiero zaczęło być czuć po 10.000 km. Nie wiem, może w miarę działa ten automatyczny obieg zamknięcia powietrza?To w sumie była jedna z rzeczy jakimi byłem zaskoczony po zakupie. Po wszystkich reklamach, że Tesla ma filtr HEPA nie spodziewałem się, że Model 3 go nie ma. A je.....dzie w nim niemożebnie. Oddałbym pół trunka za filtr HEPA.
Jest jakiś czujnik jakości powietrza? Jeśli nie ma, to jak ma działać?Nie wiem, może w miarę działa ten automatyczny obieg zamknięcia powietrza?
Ale zapachów, to chyba żaden nie rozpoznaje tylko PM.Jest jakiś czujnik jakości powietrza? Jeśli nie ma, to jak ma działać?
Podobno w Skodzie O3 2015 mam coś takiego. Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że mniej czuć tam zapachy innych samochodów.
Przez zapach mam na myśli dym czy smród spalin, a to już da się wykryć przez PM. Obornik przeżyję. To sama natura.Ale zapachów, to chyba żaden nie rozpoznaje tylko PM.
Ale przetworzona w procesie przemysłowym w wysokiej temperaturze i mi szkodzi.Ropa to też sama natura, tylko z głębin![]()
Pół frunkaTo w sumie była jedna z rzeczy jakimi byłem zaskoczony po zakupie. Po wszystkich reklamach, że Tesla ma filtr HEPA nie spodziewałem się, że Model 3 go nie ma. A je.....dzie w nim niemożebnie. Oddałbym pół trunka za filtr HEPA.