Kamera przednia w HL?

jarqu

Posiadacz elektryka
szkoda ze wcześniej im sie nie udało, mogliby udostępnić jako retrofit :)

swistak

Posiadacz elektryka
Jak odbierałem moją TM3 to ciężko było się przyzwyczaić do braku kamery z przodu ale Tesla Vision działał chyba znacznie gorzej. Teraz przyznam, że jest bardzo dobrze, ale kamera byłaby mile widziana.
Mam identyczne odczucie. Psioczyłem na brak czujników. A teslavision pokazywało często głupoty. Teraz widzę, że to co oferuje Tesla już jest precyzyjne, a ma sporo dodatkowych zalet.
I już teraz spokojnie ufam temu co jest na ekranie.

inter

Pionier e-mobilności
Mam identyczne odczucie. Psioczyłem na brak czujników. A teslavision pokazywało często głupoty. Teraz widzę, że to co oferuje Tesla już jest precyzyjne, a ma sporo dodatkowych zalet.
I już teraz spokojnie ufam temu co jest na ekranie.
Ostatnio cofałem w zatłoczonym parkingu, gdyby nie Tesla Vision, było by ciężko.

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam i czujniki i TV i od kilku miesięcy korzystam TV . Bo nawet podjeżdżając do przeszkody z przodu , czujnikom nie ufam gdyż różne z takim ocenia w cm bywało.
Kamera jak zobaczy to oceni , a prawdopodobieństwo , iż w trakcie podjeżdzania wyskoczy np. kret z dziury jest małe .

Oczywiście kamerka z realnym widokiem a nie animacja na podstawie byłego obrazu z nawet sekundowym opóźnieniem , byłaby lepsza .