Kuzmar

Nowy na Forum
Dzisiaj magicznie wszystko zaczęło działać.
Nie widzę, aby zmieniła się wersja oprogramowania.
W statusie zgłoszenia usterki nadal jest Parts on Order.
Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Jedynie co to na dworze zrobiło się +10st.
Czy ktoś ma podobnie?

Bronek

Pionier e-mobilności
Dzisiaj magicznie wszystko zaczęło działać.
Nie widzę, aby zmieniła się wersja oprogramowania.
W statusie zgłoszenia usterki nadal jest Parts on Order.
Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Jedynie co to na dworze zrobiło się +10st.
Czy ktoś ma podobnie?
U mnie kiedys zgosilem bledy ekranowe i zdalnie naprawili . Pogadaj na czacie

Mati_duzy

Zadomawiam się
Witam. Pierwszy post i od razu tutaj. Dzisiaj odebrałem Highlanda. Mam przebieg 317km z czego zrobiłem 300. Niestety po wizycie na superchargerze mam to samo co u was. Kamery nie działają, tempomat i nawigacja. Nacieszyłem się 5 godzin

kzahel

Zadomawiam się
Witam. Pierwszy post i od razu tutaj. Dzisiaj odebrałem Highlanda. Mam przebieg 317km z czego zrobiłem 300. Niestety po wizycie na superchargerze mam to samo co u was. Kamery nie działają, tempomat i nawigacja. Nacieszyłem się 5 godzin
Pisałem na innym wątku. U mnie to samo było przez miesiąc aż do wczoraj. T3P z września tego roku. Wczoraj włączyłem tryb insane i trochę pojeździłem szybciej niż zwykle po mieście. Po kilku godzinach wsiadam i wszystko działa aż do teraz. Jestem mocno zdziwiony o co chodzi czy ten tryb pomógł i na forum chłopaki piszą że całkiem możliwe. Wszystko działa jak powinno.

ELuk

Pionier e-mobilności
Pewnie to te zimne luty. Jak komputer wygrzany to zaczyna działać, a jak zimny to problem. Nie wiem jak z demontażem tego ustrojstwa, pewnie @Bronek wie 😉, ale jak bym miał czekać ileś miesięcy to chybabym dał to do sprawdzonego elektronika do ogarnięcia.
Strach teraz kupić Teslę, a nawet się zastanawiałem nad inwentory.., 🤣