Bronek

Pionier e-mobilności
Gdyby ludzie nie kupowali bez czujników, a szczegolnie Ci co już zamowili, bo byli pytani, a nowi się nie pojawili w takiej masie, gdyż o tym wiedzieli, to pewnie jak z Yoke byla by alternatywa.
Skoro to nie wpłynęło na sprzedaż, to jest jak jest

MiKo

Posiadacz elektryka
Dla mnie to gruby nietakt sprzedawanie aut za taka kasę bez czujników parkowania, tym bardziej, że wcześniej były.

Jak ktoś nie ogląda 10 filmów "co się dzieje w Tesli" dziennie może być przekonany, że dostanie auto z czujnikami.

Myślałem, że wycieraczki to żart, a tutaj Tesla potrafi zaskoczyć jeszcze bardziej..

Zychu02

Zadomawiam się
Pytanie czy te kamery które są teraz będą wystarczajace, bo może sie okazać ze za pół roku, będa montować kamery z lepszą rozdzielczościa bo "obecne" nie ogarna tego całego Vision.

Podsumowując moje pytanie, przy cofaniu, wyjezdzania np na parkingu, żadnego pikania ani informacji ze cos jest za blisko nie ma. Trzeba polegać na obrazie z kamer i samemu oceniać, i czekać bliżej nie określony czas az wyjdzie update do kamer

Bronek

Pionier e-mobilności
Dziwny ten Świat, ludzie mają pretensje że im czegoś niedopowiedziano. Nie ma w Telewizji, nie istnieje i odwrotnie.
Mamy potem frankowiczów i właścicieli Tesli bez czujników bo kiedyś były czujniki a frank był po 2,40..
Kasa nie ma tu nic do gadania, są rzeczy proste i drogie...
Auto można zwrócić, nie odebrać itd...
Nie można mieć pretensji że tyle kasy kosztuje bez czegoś, a samemu się ją tą kasę wydaje jak za bułki nie wiedząc dokładnie za co.

Tesla miała chromy i też je zlikwidowali, bo ludzie akurat teraz chwilowo wolą czarne tańsze plastiki. A ja bym chcial jednak chrom. Itd. Ale trudno pomimo braku... kupiłem

Fakt pozostaje jednak faktem, że z jakiegoś powodu je wywalili i powód jest nie jeden i raczej nie ten tylko co oficjalnie podano.
Kasa w perspektywie uproszczenia produkcji, może i braki w dostawach ? A na końcu wykorzystanie kamer jako jedynych.

Last edited:

Michal

Moderator
Ja wolałem chromy i żałuję, że mi zabrali i wcisnęli te cholerne mat black :)

Lupus

Posiadacz elektryka
Dziwny ten Świat, ludzie mają pretensje że im czegoś niedopowiedziano. Nie ma Telewizji, nie istnieje i odwrotnie.
(...)
Nie można mieć pretensji że tyle kasy kosztuje bez czegoś, a samemu się ją tą kasę wydaje jak za bułki nie wiedząc dokładnie za co.
Właśnie brakuje rzetelnej informacji na stronie Tesli co dokładnie jest w wyposażeniu.