Kary za dezinformację?

vista-LASH-resident

Posiadacz elektryka

Ciekaw jestem, czy kilka medialnych procesów za dezinformację o pożarach elektryków poprawiłoby wizerunek w kraju.

elektryk

Pionier e-mobilności
Ciekaw jestem, czy kilka medialnych procesów za dezinformację o pożarach elektryków poprawiłoby wizerunek w kraju.
Musieliby zamknąć wszystkie portale z wyłączeniem elektrowóz ;-)

Wg mnie trzeba zacząć od źródła, Reuters rozsiewa ten BS i jeszcze dodaje od siebie że pewnie elektryk (czego robić nie powinni bo kiedyś byli nazywani agencją prasową). Inni cytują Reuters.

Bronek

Pionier e-mobilności
Za dezinformacje? Pinokio ma już dwa wyroki za klamstwo chyba? I nie siedzi. A za te milion elektryków to powinien.
Izera zaczyna od nowa. To dobrze może kolor lakieru zmienią, bo ten czerwony mi się nie podobał. Czekam ecru i to uznam za Narodowy Sukces

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja cały czas czekam na 3x15, a to była obietnica wyborcza która mnie zachęciła do głosowania. Na szczęście Miller mi dał chociaż 19% 🙃
45% chcesz Jesteś prwdziwym Polakiem Patriotą! :)

elektryk

Pionier e-mobilności
45% chcesz Jesteś prwdziwym Polakiem Patriotą! :)
Na tym polega główny problem z polityką, ludzie mają pamięć krótkoterminową, po dwóch latach to nawet do znienawidzonej ex wrócą bo wszystko zapomnieli ;-)

A miało być tak pięknie VAT 15% to na TM3 RWD jakieś 13400 zł taniej.

W ogóle ciekawe bo tego sztandarowego hasła nie da się już nawet na YouTube znaleźć, a chciałem sobie odświeżyć jak miało być pięknie :-D

tokwi

Pionier e-mobilności
…. To dobrze może kolor lakieru zmienią, bo ten czerwony mi się nie podobał. Czekam ecru i to uznam za Narodowy Sukces
taki mini narodowy
BTW zdjęcie zrobione na spacerze 11.11.2018r
IMG_2088.jpeg