U mnie od wczoraj wieczorem :unsure:
K keller Zadomawiam się 7 Jun 2024 #14 Kia korzysta z usług operatora Vodafone tak samo jak Ford i u nas w mach e, te same problemy. Brak aktualizacji stanu auta w aplikacji
Kia korzysta z usług operatora Vodafone tak samo jak Ford i u nas w mach e, te same problemy. Brak aktualizacji stanu auta w aplikacji
M mimx Fachowiec 7 Jun 2024 #15 I w Mercu, podejrzewam. Mam zastępczego EQA i wczoraj wieczorem padły usługi internetowe.
barpit Zadomawiam się 7 Jun 2024 #16 adamusek said: dzis mi nie działa aplikacja nie łączy z samochodem, u Was również ?? Click to expand... Od rana brak połączenia, brak info o natężeniu ruchu, brak pozostałych usług
adamusek said: dzis mi nie działa aplikacja nie łączy z samochodem, u Was również ?? Click to expand... Od rana brak połączenia, brak info o natężeniu ruchu, brak pozostałych usług
laidback Zadomawiam się 9 Jun 2024 #17 adamusek said: dzis mi nie działa aplikacja nie łączy z samochodem, u Was również ?? Click to expand... Tak, od 3 dni...
adamusek said: dzis mi nie działa aplikacja nie łączy z samochodem, u Was również ?? Click to expand... Tak, od 3 dni...
E Ev3 Pionier e-mobilności 10 Jun 2024 #18 U mnie też nie działa od piątku. Rzuca brakiem dostępu do internetu. Czy jakiś operator nie wyłączał przypadkiem 3G ostatnio?
U mnie też nie działa od piątku. Rzuca brakiem dostępu do internetu. Czy jakiś operator nie wyłączał przypadkiem 3G ostatnio?
E Ev3 Pionier e-mobilności 10 Jun 2024 #19 Generalnie brak połączenia aplikacji to najmniejszy problem. Większym jest to, że samo auto nie łączy się z siecią, nie działa wyznaczanie tras online, informacje o korkach, pogoda, nic kompletnie......
Generalnie brak połączenia aplikacji to najmniejszy problem. Większym jest to, że samo auto nie łączy się z siecią, nie działa wyznaczanie tras online, informacje o korkach, pogoda, nic kompletnie......
E Ev3 Pionier e-mobilności 10 Jun 2024 #20 Z forum Kia można się dowiedzieć, że te same usługi poza granicami Polski działają. Co oznacza, że problem jest lokalny. Pewnie Vodafone ma problem z operatorem z którym działa w Polsce. Ktoś wie co to za op, Orange?
Z forum Kia można się dowiedzieć, że te same usługi poza granicami Polski działają. Co oznacza, że problem jest lokalny. Pewnie Vodafone ma problem z operatorem z którym działa w Polsce. Ktoś wie co to za op, Orange?