S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
masz rację. zaczynam literować słowo T-E-S-L-A przez zaciśnięte żebyWeź kilka głębokich oddechów na uspokojenie. "Szkoda nerw" jak mawiała moja babcia![]()
masz rację. zaczynam literować słowo T-E-S-L-A przez zaciśnięte żebyWeź kilka głębokich oddechów na uspokojenie. "Szkoda nerw" jak mawiała moja babcia![]()
Gdy porównasz jakość wykonania i wygodę podróżowania to zrozumieszAle po co kupować Ioniq 5, skoro taniej można mieć lepszą i znacznie mniej zużywającą prądu Tesle 3 RWD? Wczoraj byłem oglądać tego Ioniqa i nie, nie kupiłbym tego.
Nie idź tą drogą Paradoxie i ty psie Sabo.masz rację. zaczynam literować słowo T-E-S-L-A przez zaciśnięte żebymoże mi przejdzie
skutecznie pogruchotali kości, zwłaszcza swojePoza tym, można było poczuć w kościach, że Kia nie będzie Tesla killerem.
Gdybym nie oglądał tego Ioniqa 5 w bardzo bogatej wersji to bym uwierzył w tą jakość wykonaniaGdy porównasz jakość wykonania i wygodę podróżowania to zrozumiesz![]()
Może oglądałeś wersję 2024. Ta jest do bani. Zdecydowanie lepszy jest Uniq 2023Gdybym nie oglądał tego Ioniqa 5 w bardzo bogatej wersji to bym uwierzył w tą jakość wykonania.
Który też pptrafi kosztować grubo ponad 200 tys....Spoko auto się wydaje, cena znośna, chociaż z drugiej strony to auto jest wielkości Toyoty CH-R…
Zgadza się.moim skromnym zdaniem, jeśli chodzi o cennik w Polsce to ktoś w Kia nadaje się na kurację elektrowstrząsami. przecież to jest bezsens kupić EV3 za ponad 200k.
tak, pewnie o to chodzi. więc nam klientom nie pozostaje nic innego jak nie kupić nawet jednej sztuki do końca roku, żeby się nie podniecali świetną sprzedażą i spokojnie poczekać na promocję.naprodukuja tego, wrzuca na stok u dealerow , postoja do 1 kw 2025 i zrobia wyprzedaz rocznika 2024 z rebatem -30%, wtedy cena bedzie sensowna, chyba maja taka polityke.