Kia EV6 AWD GT-Line Arval - odstąpię zamówienie

Vangass

Posiadacz elektryka
Cześć,

Właśnie rezygnuję z zamówienia na leasing długoterminowy w Arval na Kia EV6 AWD GT-line.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to przekażę kontakt do handlowca i też jemu informację.

Warunki:
- Auto miało być pierwotnie z odbiorem 12.2021, potem 06.2022, teraz 06.2023 i ponoć jest wyprodukowane... do 3x sztuka
- Pomimo, że ponoć jest wyprodukowane Arval nie jest w stanie podać mi VINu od 2 tygodni
- Nie wiadomo jaki kolor. Miał być szary mat, ale de facto zostałem zmuszony do zmiany na czarny albo biały. Albo jest słowo-kluczem, bo nie wiadomo jaki to kolor będzie.
- Kwota najmu jest stała, ale pewnie teraz będzie wyliczona na nowo na aktualnych warunkach.

Jak ktoś zainteresowany to niech napisze poniżej i wymienimy się kontaktami.

Miłego!

PS. Zamówiłem TMYLR i odbiór już za dni parę....

Kameleon

Zadomawiam się
Dramat ze strony KIA. Byłem w Twoim położeniu czyli rezygnowałem z EV6 na rzecz TMYLR ale (na moje szczęście uważam) wpadł VIN EV6 w tym samym okresie. To jest pod kilkoma względami auto lepsze niż to co oferuje Tesla ale jeżeli czegoś nie można dostać to wybór staje się oczywisty. Obyś był zadowolony z TMYLR dłużej niż rok.

Vangass

Posiadacz elektryka
Niestety nie miałem EV6 za 1919 netto miesięcznie tylko 600 więcej. Długa historia dlaczego... Przy TMYLR, TCO wychodzi lepiej niż wynajem.
Poza tym, czarnej bym nie wziął. Zmiana koloru ponad 10k zł...
EV6 jest ładniejsza zew i wew, ma lepsze fotele i czujniki parkowania (!).
Poza tym wolę Y. Nawet wlew elektronów jest ze strony, która mi pasuje w garażu. Przy ev6 musiałbym otwierać garaż aby podpiąć/odpiąć auto od ładowania ;-).