Kiedy ostatnio mieliście okazję zobaczyć taki widok..?

krzyss

Pionier e-mobilności
Byłem tam ale leafem, więc CCS-a nie miałem jak potestować. Instrukcja na urządzeniu jest enigmatyczna i mówi o zbliżeniu karty/breloczka. Ale jakiej karty? Czy greenway zadziała? Czy tylko coś dostępnego w salonie? Spróbuję się dowiedzieć.
W Warszawie Tez takie sa ale karte maja tylko w salonie VW. Ale jedna postawili i dla klientow.

vwir

Pionier e-mobilności
No tego nie próbowałem, uwierzyłem w słowo pisane. Ale może faktycznie spróbuję gdy tam znowu będę.

Edit: w apce w ogole nie ma tego punktu.

rawier

Posiadacz elektryka
To jeśli planujecie wizytę w parku gwiezdnego nieba to radziłbym zarezerwować wcześniej taką opcję dla grupy zorganizowanej - ja planowałem wyjazd na długi weekend czerwcowy i przez pogodę i brak pewności czystego nieba (odwołali pokaz z czwartku na piątek, potem z piątku na sobotę) odpuściłem, mimo że miałem już opłacony nocleg 😕 a w Uhercach Mineralnych jest ładowarka przy lokalnym browarze 🤩

consigliero

Pionier e-mobilności
u siebie na wsi często mam podobne widoki, jakby była chęć to można zorganizować piknik u nas na łące, wszyscy chętni na 100% się zmieszczą

Attachments

• 4B097B82-6DD5-4F48-B484-544BB04A1E20.jpeg
    4B097B82-6DD5-4F48-B484-544BB04A1E20.jpeg
    677,4 KB · Liczba wyświetleń: 55

vwir

Pionier e-mobilności
To jeśli planujecie wizytę w parku gwiezdnego nieba to radziłbym zarezerwować wcześniej taką opcję dla grupy zorganizowanej - ja planowałem wyjazd na długi weekend czerwcowy i przez pogodę i brak pewności czystego nieba (odwołali pokaz z czwartku na piątek, potem z piątku na sobotę) odpuściłem, mimo że miałem już opłacony nocleg 😕 a w Uhercach Mineralnych jest ładowarka przy lokalnym browarze 🤩
Mieszkam kilkadziesiąt kilometrów od tego miejsca, a nawet nie wiedziałem o istnieniu takiej atrakcji. Dzięki! Trzeba się będzie wybrać.