Klima - MY

jezrdnag

Zadomawiam się
@rompik sprawdź czy czasami nie włącza Ci się obieg zamknięty. Ja tak miałem nawet nie wiem dlaczego, że włączał mi się bez mojej wiedzy obieg zamknięty i wtedy klima nie dawała rady. Dopiero ręcznie wyłączyłem obieg zamknięty i auto na obiegu i wtedy klima chłodziła bardzo. Nie wiem, może w smogu jeździłem i tak się działo. Wczoraj na trasie już się przestało tak dziać.
Obieg zamknięty włącza się automatycznie żeby szybciej schłodzić wnętrze.

rompik

Nowy na Forum
Tak, mam wlaczony obieg zamkniety. Myslalem ze to raczej pomaga obnizyc temp - ale to sie akurat chyba automatycznie wlaczylo.
No nic, ide jeszcze raz do auta sprawdzic...

rompik

Nowy na Forum
@boolean1981 - no i wlasnie nie wiem czy za duzo wymagam czy jednak cos jest nie tak...

Posiedzialem 15 min w aucie: temp ustawiona na LOW, wiatrak na 10. Chlosno jak maluchen na A4.

Owszem temperatura troche spadla (mamy 30C ale slonce juz zachodzi), ale nie powiem zeby jakos specjanie chlodno bylo w srodku. Chociaz kratki skad powietrze wydmuchuje sa chlodne.
No nic, chyba jednak bede to musial zglosic do sprawdzenia. Nam nadzieje ze mi nie powiedza ze tak to w Tesli dziala i obciaza za brak usterki.
Dzieki wszystkim za pomoc! 🙏