Kolejny klikbajtowy film Povagovani

Grisby

Nowy na Forum

W wielkim skrócie tym razem ujawnia 'prawdę' o elektrykach, a wszystko w duchu że ogólnie są nielepsze od spalinówek, a spalinówki w ogóle też nie są złe bo gorsze są statki wycieczkowe a politycy latają samolotami, i w ogóle bez sensu się hipokryci uwzięli na te biedne samochody, więc z motoryzacją nie trzeba nic robić.

PiotrS

Posiadacz elektryka
Doceniam mowę ciała, mimikę. Ogólnie grę aktorską.
Gdzieś w Indiach chyba brał lekcje.

solik

Pionier e-mobilności
Petrolhead sie wybil z tlumu i docenil TM3 zamieniajac z AMG takze i do reszty petrolow w koncu dotrze ze jest alternatywa :)

danielm

Pionier e-mobilności
W wielkim skrócie tym razem ujawnia 'prawdę' o elektrykach, a wszystko w duchu że ogólnie są nielepsze od spalinówek, a spalinówki w ogóle też nie są złe bo gorsze są statki wycieczkowe a politycy latają samolotami, i w ogóle bez sensu się hipokryci uwzięli na te biedne samochody, więc z motoryzacją nie trzeba nic robić.
#StopPromotingStupidPeople

Michal

Moderator
Dobrze, że macha stertą kartek, bo od razu człowiek wtedy wie, że swoje wypierdziny popiera badaniami... Szkoda, że imbecyle mają głos w tym świecie i nie ma jakiegoś prawa żeby dowalić karę za szerzenie głupot.
Każda, dosłownie każda jedną rzecz o której ten gość gada, to jaka głupotą i ciemnogród... Ehhh...

Michal

Moderator
Pomijam już, że zgapił cały pomysł na film od tej baby, a tu wyjaśnienie dlaczego większość tych twierdzeń to głupoty:

boa

Pionier e-mobilności
Szkoda komentować takie wypociny, wiec się powstrzymam ;) Mnie tylko zastanawia, czy te „gwiazdy” nie boja się tracic zasięgi długoterminowo jak oferują żenującą merytorykę

Michal

Moderator
Wiem powtarzam się ale... Ludzi, którzy kompletnie nie rozumieją tematu jest więcej niż posiadających wystarczające umiejętności aby samemu sprawdzić jakiekolwiek z tych twierdzeń, więc szerzenie takich głupot tylko przysporzy zasięgów, bo jeden z drugim się zgadza, że jednak te EV to głupotą tak jak myśleli i dizelek, to jednak był najlepszy, a tu taki filmik "w punkt"...
Żeby podważyć te twierdzenia trzeba wykonać chociaż minimalna pracę, a społeczeństwo nie potrafi tego robić, bo w większości szkoły nie przygotowują ludzi na szukanie informacji i wyczuwanie bullshitu.

boa

Pionier e-mobilności
Przy okazji - dziwiła mnie nazwa tego kanału, bo to brzmi trochę jak poje.ani ;) dziwne takie, jak pofordowani Itd ;) i gdyby jeszcze ograniczał się tylko do mówienia o VAG, to miałoby to jakiś sens. A tak to… hmmm

krzyss

Pionier e-mobilności
Wiem powtarzam się ale... Ludzi, którzy kompletnie nie rozumieją tematu jest więcej niż posiadających wystarczające umiejętności aby samemu sprawdzić jakiekolwiek z tych twierdzeń, więc szerzenie takich głupot tylko przysporzy zasięgów, bo jeden z drugim się zgadza, że jednak te EV to głupotą tak jak myśleli i dizelek, to jednak był najlepszy, a tu taki filmik "w punkt"...
Żeby podważyć te twierdzenia trzeba wykonać chociaż minimalna pracę, a społeczeństwo nie potrafi tego robić, bo w większości szkoły nie przygotowują ludzi na szukanie informacji i wyczuwanie bullshitu.
A ja przestalem przekonywac, mowie ze EV jest do dupy i bardzo zaluje ze place tylko 10zl za 100km i chetnie sie zamienie na skomplikowanego diesla z jakas awaryjna skrzynia dsg. Najlepiej zeby jeszcze mialo drogie przeglady :)