S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
ja też polecę Philipsa
okazało się że u mnie siedzą żarówki HB3....te philipsy się zmieszczą ?Philips ultinon pro9100.
te philipsy się zmieszczą ?
To jeszcze jedno pytanie od nowicjusza , dostalem od sprzedawcy kabel do ładowania 3 fazowy ale ma jakieś dziwne złącze nie standardowe jak do gniazda 3 fazowego...może czegoś nie ogarniam. Czy potrzebuje jakiejś przejściówki czy specjalnego gniazda ?Jeśli nie to wymieniasz dekielek (nie wiem jak tam dokładnie to u Ciebie wygląda, musisz sam obejrzeć). Przykładowy dekielek: https://allegro.pl/oferta/dekiel-dekielek-zaslepka-lampy-led-hid-75mm-7696609233
Są w wersji HB3:
Czy to tylko kabel do wallboxa lub ładowania w mieście ? Czy może da się takie gniazdo kupić na ścianę ?Pokaż obydwie wtyczki tego kabla.
Dostałeś zwykły kabel/przewód Type 2. Jedną stronę wpinasz do słupka ac a drugą do samochoduTo jeszcze jedno pytanie od nowicjusza , dostalem od sprzedawcy kabel do ładowania 3 fazowy ale ma jakieś dziwne złącze nie standardowe jak do gniazda 3 fazowego...może czegoś nie ogarniam. Czy potrzebuje jakiejś przejściówki czy specjalnego gniazda ?
Tak, to jest kabel do ładowania z publicznych słupków lub z wallboxa z gniazdem (a nie z kablem z wtyczką). Możesz sobie kupić takiego wallboxa, ale lepiej kupić takiego, który ma od razu kabel z wtyczką.Czy to tylko kabel do wallboxa lub ładowania w mieście ? Czy może da się takie gniazdo kupić na ścianę ?
Trochę się rozpisałem na ten temat tutaj.Czy to tylko kabel do wallboxa lub ładowania w mieście ? Czy może da się takie gniazdo kupić na ścianę ?
Dzięki, teraz wszystko jasne. Co polecacie żeby budżetu nie zrujnować ?Tak, to jest kabel do ładowania z publicznych słupków lub z wallboxa z gniazdem (a nie z kablem z wtyczką). Możesz sobie kupić takiego wallboxa, ale lepiej kupić takiego, który ma od razu kabel z wtyczką.