u mnie w pokrętny sposób przenieśli auto ze mnie na mnie, przez co gdy podaje win w supporcie to widzą dwa auta, mają adres mailowy austriackiego posrednika w systemie i wszelka dokumentacja jest przypięta do nieistniejącej już tesliCzyli skoro Tesla w swój pokrętny sposób przeniósł) a własność z mojej żony na moją żonę bo inaczej nie potrafili zmienić błędnego kraju ( była UK) , to dlatego może mam subskrypcję mieć ?
![]()
Connectivity | Tesla Support Poland
Łączność jest ważną technologią wszystkich samochodów Tesla, ponieważ zapewnia lepsze wrażenia z jazdy dzięki obsłudze funkcji wymagających przesyłki danych. Dowiedz się więcej o Łączności Standardowej i Premium.www.tesla.com
że gdzie? pozatym auto w Ząbkach od miesiąca więc nie sprawdze. reklamy na jutubie po holenderskuJaki masz telefon na ekranie jaki prefix? U mnie +49
Nie należy się, bo nikt tu się nie domaga PC za darmo. Chyba, że nie doczytałem. Co najwyżej pisaliśmy, że szkoda.Jakoś nie dziwię się ze ludzie brali coś na krechę a potem zdziwko. Wyraźnie napisano w umowie na ile dają PC a że dawali na dłużej tą promocję, za to nikt nie podziękuje . Normalka, typowe jak w cytowanych słowach : "im się to po prostu należy"
Te mieszkania nie były za darmo ,mój dziadek najlepszy elektryk na kopalnie sprowadził się do Katowic z Pięknego czystego Cieszyna bo nie było fachowców ,przepracował tam całe życie i mieszkanie mu się należało ,oczywiści ktoś powie że nie należało się a ja zapytam czy jakbyś był bogaty to nie szanował byś takich pracowników którzy pracują na ciebie całe życie?Dzisiaj większość ma mieszkania i są uje.... z bankami na 30 lat i nie mogą nawet pisnąć bo kto te raty spłaci?Budować można tanio Państwo daje miastu za darmo działki a te buduje po kosztach? można ? no ale nie deweloper musi kupić wszystko i zadłużyć 70% mieszkańców.Nie należy się, bo nikt tu się nie domaga PC za darmo. Chyba, że nie doczytałem. Co najwyżej pisaliśmy, że szkoda.
Tak jak kiedyś rozdawali mieszkania za darmo z zakładu pracy, tak kiedyś łączność premium była "na czas nieokreślony". Teraz ktoś kto używał premium dwa lata tłumaczy temu co używał go przez dwa miesiące, że powinien być wdzięczny, bo Tesla dawała to do tej pory na lata. Jesteście PC boomerzy po prostu. 😝
Wypróbuję standard connectivity i zobaczę czy będzie brakowało jakiejś funkcjonalności, a potem zdecyduję czy chcę premium.
Nie państwo daje tylko podatnicy, coś mi tu komunizmem zalatuje.Państwo daje
Nam się należy z Danielem, ale mnie chyba wyruc.. li, bo auto z nas przepisali na nas na nas, aby zmienić wadliwie wpisane państwo. Nie znaleźli innej metody jak niby sprzedaż samemu sobie. To były niby niedawne czasy ale w Europie i Polsce prehistoria jeśli chodzi o TeslęNie należy się, bo nikt tu się nie domaga PC za darmo. Chyba, że nie doczytałem. Co najwyżej pisaliśmy, że szkoda.
Tak jak kiedyś rozdawali mieszkania za darmo z zakładu pracy, tak kiedyś łączność premium była "na czas nieokreślony". Teraz ktoś kto używał premium dwa lata tłumaczy temu co używał go przez dwa miesiące, że powinien być wdzięczny, bo Tesla dawała to do tej pory na lata. Jesteście PC boomerzy po prostu. 😝
Wypróbuję standard connectivity i zobaczę czy będzie brakowało jakiejś funkcjonalności, a potem zdecyduję czy chcę premium.
Też tak zrobię, ale coś mi się wydaje, że niczego nie będzie mi brakowałoWypróbuję standard connectivity i zobaczę czy będzie brakowało jakiejś funkcjonalności, a potem zdecyduję czy chcę premium.