Tak.Ceny wszędzie takie same (DC 1.99, AC 1.59)?
Tak.Ceny wszędzie takie same (DC 1.99, AC 1.59)?
To niestety nic nie wnosi, bo znam inne odebrane Lidle, gdzie ładowarka jest przykryta i nie działa.Ze stronki Michała wynika, że już jest odebrana przez UDT: https://ev.warszawa.pl/?poolcity=giżycko
To że jest przykryta, nie oznacza że nie działa.To niestety nic nie wnosi, bo znam inne odebrane Lidle, gdzie ładowarka jest przykryta i nie działa.
Sam zdjąłeś? 🙂To że jest przykryta, nie oznacza że nie działa.
Lidl tego nie ogarnia.
Ostatnio miałem pretensje do Elocity, że ładowarka lidla (w Pruszczu) oznaczona jako dostępna, jest przykryta i nie działa.
Po konsultacji z ich infolinią, twierdzącą że w ich systemie jest aktywna, okazało się, że po zdjęciu przykrycia, działała bez żadnych problemów .....
Co zrobiłeś z przykryciem? Przykryłeś z powrotem?To że jest przykryta, nie oznacza że nie działa.
Lidl tego nie ogarnia.
Ostatnio miałem pretensje do Elocity, że ładowarka lidla (w Pruszczu) oznaczona jako dostępna, jest przykryta i nie działa.
Po konsultacji z ich infolinią, twierdzącą że w ich systemie jest aktywna, okazało się, że po zdjęciu przykrycia, działała bez żadnych problemów .....
Wczoraj przejeżdżałem obok i po prostu leży sobie obok 😄Co zrobiłeś z przykryciem? Przykryłeś z powrotem?
Odchyliłem.Sam zdjąłeś? 🙂