Koniec Lidla za friko?

Michal

Moderator

Ev3

Pionier e-mobilności
To niestety nic nie wnosi, bo znam inne odebrane Lidle, gdzie ładowarka jest przykryta i nie działa.
To że jest przykryta, nie oznacza że nie działa.
Lidl tego nie ogarnia.

Ostatnio miałem pretensje do Elocity, że ładowarka lidla (w Pruszczu) oznaczona jako dostępna, jest przykryta i nie działa.
Po konsultacji z ich infolinią, twierdzącą że w ich systemie jest aktywna, okazało się, że po zdjęciu przykrycia, działała bez żadnych problemów .....

karolsko

Zadomawiam się
Racja średnio lidl to kontroluje. Jutro sprawdzę osobiście i dam znać jaki jest status. Dla osób żeglujących to ładowarka to będzie spore ułatwienie.

kubatar

Pionier e-mobilności
Lidl tego nie ogarnia.

Ostatnio miałem pretensje do Elocity, że ładowarka lidla (w Pruszczu) oznaczona jako dostępna, jest przykryta i nie działa.
Po konsultacji z ich infolinią, twierdzącą że w ich systemie jest aktywna, okazało się, że po zdjęciu przykrycia, działała bez żadnych problemów .....
Sam zdjąłeś? 🙂

luki

Pionier e-mobilności
Lidl tego nie ogarnia.

Co zrobiłeś z przykryciem? Przykryłeś z powrotem?

Jusand

Posiadacz elektryka
Co zrobiłeś z przykryciem? Przykryłeś z powrotem?
Wczoraj przejeżdżałem obok i po prostu leży sobie obok 😄

Najnowsze dyskusje