Kornacki na swoim kanale o zakupie używanego elektryka…

gim-kg

Pionier e-mobilności
Aż szkoda, że dziennikarz który sam używa elektryka mówi takie bzdury…
Pożary (puchnące cele baterii), stłuczki (samochodów elektrycznych praktycznie sie nie naprawia), w Norwegii hektary pół zastawione są elektrykami po stłuczkach, czy Tesla która po dwóch latach się nudzi i właściciel tęskni za spalinowką. A wisienka na torcie jest stwierdzenie że do salonów Lexusa dziennie przychodzi kilku właścicieli Tesli chcąc zamienić swoje BEV na HEV.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25

Gość
W świetle ostatnich wydarzeń na plebaniach
Zdecydowanie brakuje im zajęć z edukacji seksualnej... Ale kiedy byli w podstawówce to pewno nie było albo akurat władza skasowała. A edukacja z reklam telewizyjnych jak widać nie działa. Albo wręcz przeciwnie :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Bronek

Pionier e-mobilności
Jestem hetero i miałem kumpli księży , zawsze jak z nimi popiłem to balem się że zacznę sie do nich przystawiać, Kiecki mnie myliły.
A propos jeden z nich bardziej zaangażowany w nawracanie, wyrwał żonę innego mojego cywilnego kumpla .Ta tłumacząc się stwierdziła , że zawsze chciała z księdzem .
Świat od dawna szuka afrodyzjaku dla kobiet a tu wystarczy sie przebrać!

krzyss

Pionier e-mobilności
Ci prowadzacy sa od kilku lat i nic sie nie zmienia. Zwyczajnie pieniadz nie smierdzi wiec jak trzeba chwalic to chwala EV.
Jak w TVN kase daje vag to narzekaja.
Ot takie dziennikarskie sprzedajne ludzie :)
Jak by mi placil tez bym mowil ze spaliny sa cudowne 😛

mALEK

Pionier e-mobilności
jezeli tacy ludzie robia jaskolki, szpagaty, fikolki, bo im placa, to nadaja sie do "cyrku motoryzacji", jako klauni . a ze takie zloty, to imo wlasnie taki "cyrk", wiec sie tam sprawdzaja. nie ma co oczekiwac po klaunach cech jak "rzetelnosc" i "wiarygodnosc". problem zaczyna sie jak z klauna robi sie eksperta...

pmlody

Pionier e-mobilności
jezeli tacy ludzie robia jaskolki, szpagaty, fikolki, bo im placa, to nadaja sie do "cyrku motoryzacji", jako klauni . a ze takie zloty, to imo wlasnie taki "cyrk", wiec sie tam sprawdzaja. nie ma co oczekiwac po klaunach cech jak "rzetelnosc" i "wiarygodnosc". problem zaczyna sie jak z klauna robi sie eksperta...
W dobie brania tiktoka za źródło wiedzy o świecie....

Bronek

Pionier e-mobilności
A potraktujmy ich jak aktorów .
Będzie łatwiej zrozumieć dlaczego "całują w dupę" . Po prostu taką rolę dostali.

Last edited:

pmlody

Pionier e-mobilności
A potraktujmy ich jak aktorów .
Będzie łatwiej zrozumieć dlaczego "całują w dupę" . Po prostu taką dostali rolę
Myślę, że to dość dobrze oddaje rzeczywistość

Malebo

Zadomawiam się
Ou... nie podejrzewałem żadnego z nich o tranzycję...
Mnie również oburza taki dobór, ale widocznie to nie ja jestem targetem tej imprezy więc nie uczęszczam.

A mnie nie oburza. Po prostu, ci co będą, powinni nagrywać każde słowo tych delikwentów i jak na ich kanałach polecą fałszywe treści, niezgodne z tym co będą mówili na zlocie, to należy publikować własne nagrania, pokazywać ich zakłamanie... wyśmiewać. Żałuję, że mnie nie będzie (pomimo, że mam blisko). :[

Ev3

Pionier e-mobilności
A mnie nie oburza. Po prostu, ci co będą, powinni nagrywać każde słowo tych delikwentów i jak na ich kanałach polecą fałszywe treści, niezgodne z tym co będą mówili na zlocie,
I teraz pytanie które są fałszywe.
Czy te na ich prywatnych kanałach, czy te które będą na zlocie.
Obstawiam że jednak te ze zlotu - po prostu przemilczą własne opinie, jeśli ktoś ich nie zapyta.
I nawet nie będzie to kłamstwo.