W e-Niro przeglądy są co rok/15kkm, dopiero w Niro EV zmienili interwał na 30kkm/2 lataJaki przegląd po 15 kkm, ktoś Ci makaron na uszy nawija.
Wymiana filtra kabinowego i przegląd hamulcy. Co do ceny - w każdym ASO inna więc trzeba dzwonić.Witam jaki jest koszt przeglądu w ASO po 15kkm? I co przy nim robią?
On chyba o soula pytał.W e-Niro przeglądy są co rok/15kkm, dopiero w Niro EV zmienili interwał na 30kkm/2 lata
Jest opcja w ustawieniach samochodu, tylko że zdaje się że nie można ustawić na konkretny przebieg tylko za ile ma być przegląd - czyli 30k minus obecny przebieg, a po przeglądzie jeszcze raz reset i ustawienie na 30k lub dwa lata.Jak można samemu w aucie ustawić limit przeglądu co 30 tys.? Mam ustawione co 15 tys.
W Niro EV MY23 pierwszy przegląd po 30kkm ok 1000 zł, drugi przegląd po 60kkm ok 1500 zł (dochodzi wymiana baterii SOS za 500zł) jak ostatnio pytałem.Witam jaki jest koszt przeglądu w ASO po 15kkm? I co przy nim robią?
1000 za wymianę filtra kabinowego??? Mają rozmach... Niewiele więcej kosztuje w Volvo ICE przegląd po 30kkm z wymianą oleju.W Niro EV MY23 pierwszy przegląd po 30kkm ok 1000 zł, drugi przegląd po 60kkm ok 1500 zł (dochodzi wymiana baterii SOS za 500zł) jak ostatnio pytałem.
W poprzednim modelu e-Niro gdzie przeglądy były co 15kkm - nie wiem.
Zgadzam się1000 za wymianę filtra kabinowego??? Mają rozmach... Niewiele więcej kosztuje w Volvo ICE przegląd po 30kkm z wymianą oleju.
Nie ma tam wymiany płynu hamulcowego?Zgadzam się
Obdzwoniłem kilka salonów w województwie i niestety każdy podał tą samą cenę.