Kradzież kabli, zaczęło się

elektryk

Pionier e-mobilności
A poniższe źródło też nazwiesz lobbującym przeciwko elektryfikacji? Jeśli nawet na portalach promujących elektromobilność w USA zaczyna się robić o tym głośno to znaczy że jest coś na rzeczy. Ostatnio widziałem historię gościa który stracił 2 razy w ciągu miesiąca przewód od wallconnector i jego sąsiad raz. Opisywano też gościa któremu udało się spłoszyć złodzieja a ten zgubił plecak w którym już był jeden odcięty przewód.
Electrek przez długi czas był finansowany przez Volkswagena, który został zmuszony do elektryfikacji, a obecnie elektryfikacja jest dla nich na tyle dużą bolączką, że musza się chwytać kupowania platformy samochodów elektrycznych od chińczyków, żeby jakoś to ogarnąć.

Natomiast co innego jest pisać o takich sprawach na portalach poświęconych tylko tym, a czym innym jest mówienie w "telewizji śniadaniowej" tylko o rzeczach, które pokazują, że te elektryki to same problemy.

Olecki

Pionier e-mobilności
Lol, i to że byli czy tam są sponsorowani przez VW znaczy że szerzą nieprawdziwe informacje? Po prostu wszyscy się uwzięli? Poniżej masz fajne video jak w kolejnej telewizji hejtują, po prostu jak śmią wstawiać nagrania z monitoringu...

Bronek

Pionier e-mobilności
To dotyczy tylko Tesli 😎
Dlatego, żona kazała mi kupić tej marki następne auto. Walczyłem byłem w Mercedesie, Audi i odmówiła zgody ... pod pretekstem ze skrzydełka i 1000 koni jak na weselu w pewnym kabarecie mam kupić Tesle. Teraz wiem dlaczego.

elektryk

Pionier e-mobilności
dlatego ja bym tych kabli szukal w najblizszych serwisach lub stacjach paliw ;)
Serwisy ASO kradną z hybryd które wydają salony firmowe, także nie muszą na ulicach ;-)

Wystarczy spojrzeć na Allegro żeby zobaczyć jak dużo kabli wyciągniętych z hybryd oferują ciągle Ci sami sprzedawcy prywatni w super cenach.

Michal

Moderator
Dlatego, żona kazała mi kupić tej marki następne auto. Walczyłem byłem w Mercedesie, Audi i odmówiła zgody ... pod pretekstem ze skrzydełka i 1000 koni jak na weselu w pewnym kabarecie mam kupić Tesle. Teraz wiem dlaczego.
Może ma nadzieję, że Musk zobaczy te Wasze akrobacje i przyjdzie do niej na kolanach z pierścionkiem zaręczynowym ;)

lookash_c

Pionier e-mobilności
Hm... żebyś mógł w trakcie jazdy? (dzierżyć oburącz co innego niż yoke) ;-D