Ktoś skorzystał z dofinansowania wallboxa z programu Mój Prąd 3.0 ?

JareG

Pionier e-mobilności
.. bo taka możliwość miała w nim być :) Sam program chyba już się zakończył (=wyczerpanie środków), ale może w przyszłości bym skorzystał.. :)

Pozdrawiam

JareG

Pionier e-mobilności
No to duda..

Widziałem, że w dofinansowaniu 'Mój elektryk AD2021' też planuje się dotacje dla stacji ładowania - ale głównie dla tych DC..

Pozdrawiam

elveh

Posiadacz elektryka
.. bo taka możliwość miała w nim być :) Sam program chyba już się zakończył (=wyczerpanie środków), ale może w przyszłości bym skorzystał.. :)

Pozdrawiam
Wg. najnowszych zapowiedzi dofinansowanie do m.in. domowych stacji ładowania ma się pojawić w Twój Prąd 4.0... pytanie tylko czy będą na to środki oraz czy dotrzymają zapowiedzi. Tak czy inaczej to nie jest kwestia tygodni - a raczej miesięcy - nie wcześniej niż 2022.

elveh

Posiadacz elektryka
No to duda..

Widziałem, że w dofinansowaniu 'Mój elektryk AD2021' też planuje się dotacje dla stacji ładowania - ale głównie dla tych DC..

Pozdrawiam
Twój Elektryk nie uwzględnia dotacji do Stacji. 2 dobre strony jednak tego programu to: znacznie lepszy wybór samochodów przez urynkowienie limitu ceny oraz uwzględnienie dotacji dla firm. W zasadzie to skupienie się na firmach (patrząc na budżety) -> 100M dla Kowalskich i 400M dla firm.

nnnnn

Pionier e-mobilności
Wg. najnowszych zapowiedzi dofinansowanie do m.in. domowych stacji ładowania ma się pojawić w Twój Prąd 4.0... pytanie tylko czy będą na to środki oraz czy dotrzymają zapowiedzi. Tak czy inaczej to nie jest kwestia tygodni - a raczej miesięcy - nie wcześniej niż 2022.
Nie wiem czy będzie mój Prad 4.0, KPO raczej nie będzie.

elveh

Posiadacz elektryka
Nie wiem czy będzie mój Prad 4.0, KPO raczej nie będzie.
No tak :( za chwilę to wogóle "nic nie będzie" - jak u Kononowicza. Taka trochę tragikomedia biorąc pod uwagę dzisiejszy "wyrok"... i inne wcześniejsze popisy "negocjacyjne".

nnnnn

Pionier e-mobilności
Niestety dopłaty do elektryków tez się mogą skończyć, bo to fanaberie lewacko-LGBTQ-wegańskiego środowiska.

;)