JareG
Pionier e-mobilności
.. bo taka możliwość miała w nim być
Sam program chyba już się zakończył (=wyczerpanie środków), ale może w przyszłości bym skorzystał.. 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Wg. najnowszych zapowiedzi dofinansowanie do m.in. domowych stacji ładowania ma się pojawić w Twój Prąd 4.0... pytanie tylko czy będą na to środki oraz czy dotrzymają zapowiedzi. Tak czy inaczej to nie jest kwestia tygodni - a raczej miesięcy - nie wcześniej niż 2022... bo taka możliwość miała w nim byćSam program chyba już się zakończył (=wyczerpanie środków), ale może w przyszłości bym skorzystał..
Pozdrawiam
Twój Elektryk nie uwzględnia dotacji do Stacji. 2 dobre strony jednak tego programu to: znacznie lepszy wybór samochodów przez urynkowienie limitu ceny oraz uwzględnienie dotacji dla firm. W zasadzie to skupienie się na firmach (patrząc na budżety) -> 100M dla Kowalskich i 400M dla firm.No to duda..
Widziałem, że w dofinansowaniu 'Mój elektryk AD2021' też planuje się dotacje dla stacji ładowania - ale głównie dla tych DC..
Pozdrawiam
Nie wiem czy będzie mój Prad 4.0, KPO raczej nie będzie.Wg. najnowszych zapowiedzi dofinansowanie do m.in. domowych stacji ładowania ma się pojawić w Twój Prąd 4.0... pytanie tylko czy będą na to środki oraz czy dotrzymają zapowiedzi. Tak czy inaczej to nie jest kwestia tygodni - a raczej miesięcy - nie wcześniej niż 2022.
No takNie wiem czy będzie mój Prad 4.0, KPO raczej nie będzie.