Kup nową Teslę i zachowaj bezpłatne, nielimitowane SuC

nabrU

Moderator

Bartłomiej

Zadomawiam się
Ja też dostałem w PL i mocno się zastanawiam moja S już mocno wysłużona tylko czy ktoś Wie jak to faktycznie działa czy to do VIN auta czy tylko dla pierwszego a potem już nie czy to mi przepadnie dla obecnej Ski jak dla mega ciekawa oferta zaczynam mocno się drapać co z tym zrobić

nabrU

Moderator
Ja też dostałem w PL i mocno się zastanawiam moja S już mocno wysłużona tylko czy ktoś Wie jak to faktycznie działa czy to do VIN auta czy tylko dla pierwszego a potem już nie czy to mi przepadnie dla obecnej Ski jak dla mega ciekawa oferta zaczynam mocno się drapać co z tym zrobić

Przecież wstawiłem wyżej link do regulaminu, tam wszystko jest opisane co i jak. Powinieneś taki regulamin dostać po polsku w mailu.

Accept the forfeiture of the free, unlimited Supercharging on your current Tesla vehicle or trade it into Tesla when you purchase your new Tesla vehicle. Tesla will remove the free, unlimited Supercharging from your current Tesla vehicle up to one week before delivery of the new vehicle. The free Supercharging will be added to your new vehicle up to one week after delivery of said vehicle.

The received free Supercharging will be active only while you remain the owner of the new vehicle. If you sell or otherwise transfer ownership of the new vehicle, the free Supercharging will be removed from the vehicle and the vehicle will be defaulted to pay per use Supercharging.

elektryk

Pionier e-mobilności
Jasne, świetna opcja jak mieszkasz w kraju gdzie one są.
Sorki, ale te kilka ładowarek w Polsce to troczę mało. :(
No z tym kilka to bym nie przesadzał, dzisiaj w jednym tylko miejscu widziałem 16, prawie tyle co w całej sieci Ionity w Polsce.

Attachments

• PXL_20231029_154359009.jpg
    PXL_20231029_154359009.jpg
    2,2 MB · Liczba wyświetleń: 21

Bartłomiej

Zadomawiam się
Przecież wstawiłem wyżej link do regulaminu, tam wszystko jest opisane co i jak. Powinieneś taki regulamin dostać po polsku w mailu.
A dzięki faktycznie jest mikrolink z regulaminem, czyli oddaje de facto z Vinu na jedno auto nowe przypisane do mnie i to bez leasingu... to jednak podziękuję

Najnowsze dyskusje