Bardzo dziękuję za odpowiedźJest dobrze, nie ma powodów do zmartwień. Miał trochę QC (ponad 10%) więc to nic dziwnego, że SOH nie jest wyższe. Delta jak najbardziej ok, bez zastrzeżeń. Jeździć i się cieszyć![]()
Dziękuję za odpowiedźJa mam taki sam przebieg, taki sam SOH i takie samo deltaV, rocznik 2019. Samochód nie do zdarcia.
Dziękuję za odpowiedźJest dobrze, nie ma powodów do zmartwień. Miał trochę QC (ponad 10%) więc to nic dziwnego, że SOH nie jest wyższe. Delta jak najbardziej ok, bez zastrzeżeń. Jeździć i się cieszyć![]()
Ja mam taki sam przebieg, taki sam SOH i takie samo deltaV, rocznik 2019. Samochód nie do zdarcia.
Dziękuję za odpowiedźJest dobrze, nie ma powodów do zmartwień. Miał trochę QC (ponad 10%) więc to nic dziwnego, że SOH nie jest wyższe. Delta jak najbardziej ok, bez zastrzeżeń. Jeździć i się cieszyć![]()
Przebieg też podobny? Aż z ciekawości sprawdzę wieczorem mojego. Też nie mam zbyt wielu QC, rocznik ten sam, przebieg niemalże identyczny.U mnie QC=3 a SOH taki sam.